En ny :)!

Fråga från: :)

Innan så har jag pratat med en kille vi har haft det bra tillsammans och så men aldrig varit ihop. Vi bestämde att vi skulle gå vidare, nu har vi inte pratat på 2 månader. Nästan varje dag de senaste veckorna i skolan har vi fått ögonkontakt och bara stått och kollat på varandra. Jag saknar honom så himla mycket så att det gör ont inom mig är det fel att skriva till honom då vi innan sa att vi skulle gå vidare fast vi båda hade känslor kvar? Och vad kan jag isåfall skriva? För jag vet inte hur jag ska göra. Jag saknar honom så mycket och hans sms varje dag.

Svar

Hej! Tack för att du har mailat Tjejjouren.se! Du beskriver att du tidigare träffat en kille som du haft det bra med och som du pratat mycket med, men att ni sedan bestämt er för att sluta träffas. Hur kom det sig att ni bestämde er för att sluta träffas? Du beskriver att ni nu ses nästan varje dag i skolan och att ni får ögonkontakt och tittar på varandra. Du beskriver också att du saknar honom mycket och vill kontakta honom igen.

Jag tolkar det som att du tycker att det är en svår situation eftersom ni bestämt att ni inte skall ses mer, men att ni båda har känslor kvar för varandra. Jag kan inte svara på om du ska skriva till honom eller inte men jag tycker inte att det är fel eller konstigt att göra det. Du undrar vad du hade kunnat skriva till honom, hade du vågat skriva om det du har berättat för mig? Annars kanske du kan fråga honom hur han mår eller prata om det ni brukade prata om innan? Har du några kompisar du kan prata med om din situation? Ibland tror jag att det kan vara bra att prata med någon om det en går igenom, kanske har de varit med om något liknande? Du får gärna skicka fler mail till tjejjouren.se eller chatta med en tjejjour! Ta hand om dig!

/Tjejjouren.se