Tjej, 14

Hej jag är en tjej som vill hitta killar i min ålder igenom internet, typ skicka lite naken bilder och bara hänga. Men jag hittar ingen chatt som är för barn, alla chatt sidor nu för tiden ät bara gamla gubbar och typ 40 åringar. Jag vill hitta en chatt i min ålder (13-15)

Finns det någon sån sida?

Svar

Hej!

Tack för din fråga! 

Du berättar att du vill träffa killar i din egen ålder över nätet. Du skriver att de flesta chattar är inriktade på äldre personer och gamla gubbar och att du vill hitta en chatt för personer som är 13-15 år. Vilken bra fråga, det är tyvärr lite svårt att svara på, för det finns så många olika chattar. I vissa pratar en om vad som helst, andra har fokus på olika intressen (musik, sport etc.) Känner mest till de vanligaste apparna som whatsapp, kik, snap osv. Det finns en sida som heter https://ungdomar.se/ där en kan skriva i forum och fråga frågor och andra ungdomar svara. Kanske du kan fråga någon där som vet?

Sen finns ju alla vi ungdom-, trans- och tjejjourer om du vill chatta med någon av oss, det kan vara något roligt som har hänt eller något som tynger dig, du är alltid anonym och bestämmer själv vad vi ska chatta om. 

Du berättar att du vill skicka lite nakenbilder och bara hänga. Har du gjort det förut? 

Skriv gärna till oss igen eller direkt till någon av oss jourer som du hittar listade här på hemsidan tjejjouren.se. 

Ta hand om dig!

Kram

/Tjejjouren.se