Undrande tjej!

Hej! Har lärt mig jätte mkt på den här sidan och tycker att den är super bra! Min fråga är om det kommer upp såhär på porrsidor att chatta med ngn typ är det lagligt? Och sedan också om man skulle vilja ha typ internetsex på chatt och sånt var kan man hitta det? Och är man 100% anonym? Tacksam för svar!

Svar

Hej!

Vad roligt och modigt av dig att skriva till oss!

Vad härligt att du har lärt dig  jättemycket av Tjejouren.se och tycker att sidan är bra, tack för dina fina ord!

Du undrar om det är lagligt att chatta på porrsidor som "kommer upp". Jag förstår det som att du menar sådana sidor som ploppar upp ibland när en är inne på andra sidor, stämmer det? Det är lagligt att chatta med andra på nätet på sådana sidor. Porrsidor, porrfilmer och porrbilder är inte heller olagligt i Sverige. Vad som bland annat är olagligt är att en vuxen tar kontakt med ett barn i sexuellt syfte.

Du frågar vart en kan hitta sidor för att ha internet sex och om en är 100% anonym på sådana sidor. Vi på tjejjouren.se har inga tips på sidor som en kan sexchatta på men du kan säkert hitta det om du söker efter det på internet. Det är jättebra att du tänker på din anonymitet på internet. En är aldrig helt anonym på internet då det går att hitta datorns IP adress när en chattar med andra eller skriver inlägg på hemsidor. Datorns IP adress visar vilket internetnätverk datorn tillhör och vilken adress den finns på. På så sätt går det alltså att hitta personen bakom datorn.

Det kan vara jättehärligt att sexchatta med andra personer men det är viktigt att båda är med på det och att en inte gör något som en inte vill eller den andra inte vill. Det är också viktigt att tänka efter ordentligt innan en skickar bilder eller filmer på sig själv till någon annan. Det är också viktigt att tänka på att en aldrig vet vem som sitter på andra sidan. Även om den personen utger sig för att vara en viss person så behöver det inte vara sant.

Hör gärna av dig till oss igen om du har fler frågor eller funderingar.

Ta hand om dig!

/ Tjejjouren.se