sitter och tänker på detta jätteofta!

Hej underbara sida. ååh jag har typ ett "problem". jag ha vart medlem på www.girls1st.se där man ställer frågor och så. men nu har jag tagit bort kontot. Men det värsta är att när jag söker på mitt användarnamn som jag hade så kommer typ alla frågorna upp och blablabla...... och det värsta är att jag heter samma på en annan sida så jag e typ rädd att nån som jag känner e och söker på namnet och se allt... vet ni nåt jag kan göra mot detta?!??! detta kanske inte var någon relaterad fråga till er sida och så men HJÄLP

Svar

Hej! Vad bra att du gillar sidan!

Du skriver att du har tagit bort din användare på en sida, men att det fortfarande går att söka på det användarnamnet på den sidan, och så kommer frågor som du har ställt upp. Du har dessutom samma användarnamn på en annan sida, och är rädd att någon ska söka på ditt användarnamn och se alla frågor du har ställt. Eftersom det här inte rör vår sida, så kan jag inte riktigt svara på hur du ska gå tillväga, men jag tycker att du ska prova att mejla till sidan och fråga om de kan radera sådant som är relaterat till ditt användarnamn. Om de inte kan ta bort hela frågorna kanske de ändå kan ta bort ditt användarnamn, till exempel? Det finns ju inga garantier för att de kan lösa det åt dig, men fråga kan du alltid göra!

Vad skulle hända om någon gick in på sidan och såg dina frågor? Hur skulle det kännas för dig? Det är svårt ibland när man skriver grejer på internet att veta om de kommer vara offentliga (synas för alla) eller inte. Ibland skriver man saker som man inte tror att så många ska se, och så kanske man skriver sådant som man aldrig hade vågat eller vetal skriva om man visste att alla kan läsa det. På vissa hemsidor står det om det man skriver kommer publiceras så alla kan läsa, det kan vara bra att kika efter sådan information om man skriver eller frågar saker som är lite hemliga. 

Hoppas det löser sig för dig. Om inte annat kanske du kan byta användarnamn på den nya sidan? 

Hör gärna av dig igen om det är något mer du funderar på!

Ta hand om dig!

/Tjejjouren.se