Är jag bisexuell?

Hej! Jag är ihop med en helt underbar kille och älskar honom mer än något annat. På senaste tiden har drömt drömmar om att jag kysser tjejer och blir väldigt kåt på det, mer kåt än jag blir på när min kille och jag kysser varandra, dock så skulle jag inte säga att jag tänder på kvinnokroppar i verkligheten och blir inte kär i tjejer. Jag blir väldigt irriterad på dessa drömmar då de får mig att tänka att jag inte reagerar tillräckligt på min pojkvän, trots att jag blir väldigt våt och jag har det mycket skönt när vi har sex. Dock tar det ibland tid för mig att bli upphetsad innan sexet som sagt. Jag har alltid sett mig som straight, men undrar nu om jag är bisexuell.
Tack på förhand!

Svar

Hej! 

Du skriver att du är tillsamamns med en kille som du älskar men att du ändå drömmer om att kyssa tjejer och att du blir väldigt kåt av det. Du skriver också att du inte tänder på kvinnokroppar och att du inte blir kär i tjejer. Du skriver att du alltid har sett dig själv som straight men att du nu undrar om du är bisexuell. 

Jag kan inte svara på om du är bisexuell eller inte. Det är bara du som kan känna och avgöra det. Jag förstår att det kan vara svårt att avgöra ens sexualitet. Du skriver att du blir kåt när du drömmar om att kyssa tjejer men att du inte blir kär i tjejer. Det kan vara så att du inte blir kär i tjejer för att du inte har träffat någon tjej som du blivit kär i. En del träffar inte någon tjej som de blir kära i förrän de är äldre och då upptäcker att de är bisexuella. 

Ibland kan det vara skönt att inte försöka att bestämma sin sexualitet och istället bara vara öppen för det man känner. I samhället idag så uppfostras många i att heterosexualitet är det normala vilket kan göra det svårt att upptäcka om man är bisexuell. 

Här finns en jättebra text om sexualitet och att vara bisexuell. 

Hoppas att mitt svar hjälpte dig och lycka till!

/Tjejjouren.se