Hur hittar man bi/lebb tjejer?

Jag är en tjej som är lesbisk och bor i en liten stad och går i en liten skola där typ alla är hetro. Och jag har inte kommit ut så andra vet det ju inte men jag vill hellre säga det om nån frågar än till "alla" Det kanske låter lite konstig men a. Och jag är ba 14 så kan ju inte gå på typ gayklubbar eller så.Så hur hittar man tjejer?känns som det inte finns nån speciellt inte i den här åldern

Svar

Hej!

Så modigt och klokt att du vänder dig till oss med din fråga!

Det låter inte alls konstigt att du hellre berättar att du är lesbisk till de som frågar, det låter som ett superbra sätt att berätta och att du tar det i din egen takt. Du undrar hur man hittar tjejer eftersom du upplever att det är svårt i den staden du bor i. Även om du upplever att alla omkring dig är typ hetero så är det mycket möjligt att det finns andra i din närhet utan att du vet om det. Ett av de vanligaste sätten för personer inom LGBTQ+ att komma i kontakt med likasinnade är via internet.

Ett bra ställa att börja kan vara på RLFSs hemsida, där kan du se om det finns någon förening nära dig. Där kan du även chatta med andra personer som kan ha liknande frågor eller upplevelser. 

Lycka till och jag hoppas du hittar någon du gillar!

/Tjejjouren.se