Hjälp

Hej! Jag är 14 år och har en crush på en kille, han och jag skriver ibland och en dag så skrev han att han ville att ja skulle komma å mysa med han. Å ja ja vet att vi skulle göra nå mer än bara mysa framför en film. Men det ä att jag har aldrig strulat och vet då inte hur man gör och jag är rädd att han ska fråga igen å då att ja far dit å att jag inte vet hur man gör...
Tacksam för svar:)

Svar

Hej!

Vad modigt att höra av dig till oss på tjejjouren!

Du berättar att du ibland skriver med en kille som du har en crush på, och han vill att du ska mysa med honom men att du är lite orolig över vad som kan hända. Har jag uppfattat dig rätt?

Det är absolut inte ovanligt att vara osäker första gången man ska göra någonting, men vi skulle tipsa om att prata med den här killen om hur du känner. Att strula är inget man måste göra om man inte känner sig redo. Känner du själv att du vill strula med den här killen?

Man kan ofta känna mycket press över att man ska göra vissa saker, men man ska alltid lyssna på vad man själv vill och tycker. Om du vill träffa den här killen ska du absolut inte känna dig orolig över att du inte strulat förut, utan testa dig fram och gör det som känns rätt! Det finns inga rätt och fel!

Här kan du läsa mer om pussar, kyssar och hångel.

Hör av dig igen här om du vill och har några fler frågor!

Ta hand om dig,

/Tjejjouren.se