Hångel

Hej, jag är på g med en jätte söt och snygg kille och båda vi vill hångla med varandra. Vi har aldrig tefats eller något men vi skriver varje dag. Problemet är att han skriver att han är 1,78 och jag är 1,52 är jag för kort? Han tycker att det är Nice med att jag är kort men hur ska vi hångla?

Svar

Hej,

Vad modig du är som hör av dig till Tjejjouren.se med dina funderingar <3

Du berättar att du skriver med en kille varje dag och att ni båda vill hångla med varandra. Du skriver att han är 1.78 lång och att du är 1.52. Du undrar om du är för kort och hur ni ska kunna hångla med varandra.

Vad härligt att höra att du har träffat någon som du gillar <3 Du är absolut inte för kort, det finns många olika sätt att hångla på. Ni kan hångla i olika ställningar, till exempel sittandes, liggandes eller ståendes. Testa er fram och kör på det som passar er bäst. Att testa sig fram och komma på vilket sätt som passar en och den andra bäst gör att upplevelsen ofta blir superhärlig. Vill du ha tips på hur en kan pussas, kyssas och hångla kan du gå in på Umos hemsida och läsa mer https://www.umo.se/karlek-och-vanskap/pussar-kyssar-och-hangel/

Hoppas att du känner att du fick svar på din fråga. Har du några fler funderingar så bara hör av dig till oss på Tjejjouren.se igen. Ha en underbar sommar!

Ta hand om dig

//Tjejejouren.se