Nahs!

Jag och min kille har varit tsm 1 vecka nu och han vill verkligen hångla. Jag råka säga att jag har hånglat när jag inte gjort det!! Nu får jag panik o vet inte vad jag ska göra, fö jag vet inte hur man hånglar men han tror de!! Hjälp // orolig tjej

Svar

Hej! Vad bra att du hörde av dig hit till Tjjejouren.se med din fråga.

Du skriver att din pojkvän gärna vill hångla. Det kan vara bra att fundera på hur detta känns för dig, vad vill du? Blir du pirrig i kroppen, får hjärtklappning, blir varm, upprymd eller glad? Om det känns bra och rätt är det skönt och härligt att hångla.

Du skriver också att du är orolig för att hångla med din pojkvän eftersom du tidigare sagt till honom att du hånglat innan, vilket du inte gjort. Om man undrar hur man ska göra när man kysser eller hånglar, kan det vara bra att tänka på att det inte finns några regler för hur man gör. Ett tips är att testa sig fram på ett sätt som känns bra för en själv. Om man har lust kan man alltid fråga vad den andra tycker om och på så sätt hitta ett sätt tillsammans, Det är dock viktigt att du verkligen känner efter vad just du vill, eller inte vill, eftersom det ibland är lätt att glömma bort sig själv och bara tänka på att den andra ska ha det skönt. Ett annat alternativ är att berätta för din pojkvän att du inte hånglat förut men att du råkat sagt att du gjort det eftersom att du kände dig nervös eller likande. Självklart är detta helt upp till dig. Det går inte att märka hur många den man hånglar med hångat med i fall du oroar dig över det.

Om du är sugen på att läsa ännu mer om hångel, strul och kyssar går det att göra på länken här under som hänvisar till ungdomsmottagningen på nätet, UMO:

http://www.umo.se/Karlek--vanskap/Pussar-kyssar-och-hangel/

Hoppas att du fått svar på dina funderingar.

Ta hand om dig!

/ Tjejjouren.se