Är han kär?

Jättemånga personer har sagt att jag är snygg(det säger jag inte för att skryta) asså människor jag inte känner på min skola och ibland är det killar som säger det och jag brukar bara le tillbaka. En gång var det en kille i min klass som är typ klassens snygga kille som stirrade på mig typ halva lektionen och jag typ smygtittade tillbaka för att se om han fortfarande tittade och på idrotten stod jag och tittade när han spelade basket och snackade med en kompis. Sen kom en tjej som var typ kär i honom(tror inte han gillade henne) och frågade om han gillade henne(asså inte om han gillade henne utan hon verkade bara mena någon random person) och vi var typ 7 stycken där och han tittade direkt på mig. Min fråga är:tror ni att han gillar mig?

Svar

Hej!

Du berättar att personer brukar kommentera att du är snygg, och du beskriver även en kille i din klass som har stirrat på dig vid ett par olika tillfällen.

Enligt det du beskriver kan det ju vara så att han gillar dig, det är dock tyvärr omöjligt för mig att säga helt säkert om han gillar dig eller inte. Ifall du gillar honom, eller bara är nyfiken på om han gillar dig, så finns det olika sätt att ta reda på det.  Du kan fråga honom, eller så kan du be någon fråga honom åt dig. Ett annat sätt att börja prata med honom kan vara att ta reda på om ni har några gemensamma intressen som du kan prata med honom om. Du kan titta på honom och se hur han svarar på det. För jag tänker om ni tittar mycket på varandra så kanske du kan våga ta steget och säga något?  Eller så kanske andra runt om kring er märker det och säger det åt er.

Lycka till, och hoppas att det går jättebra!

Kram,

/Tjejjouren.se