Ögonkontakt

Hej! Jag har en fråga.. det är så att jag och en kille i stan brukar få ögonkontakt varje gång vi möts. Vi har aldrig pratat och jag vet inte ens vad han heter. Vi kollar väldigt intensivt på varandra och det varar i flera sekunder, och jag är helt säker på att han är intresserad. Men problemet är att ibland kollar han argt? Ibland drar han ner ögonbrynen och ser arg ut men dagen efter är han normal igen och fortsätter kolla på det ”intresserade sättet”. Vad betyder det?? Är han intresserad även om han gör så eller leker han svår bara? Vill gärna veta. Tack för svar!!

Svar

Hej,

Vad klokt att du skriver till oss med dina frågor!

Du berättar att du brukar få ögonkontakt under långa stunder med en kille när ni möts. Ibland drar han ner ögonbrynen och ser arg ut, men sen är allt som vanligt igen, och nu undrar du om du ska tolka det som att han är intresserad eller inte.

Det är supersvårt att veta hur andra känner och tänker, vilket också gör det hela så himla spännande! Det låter som att ni har god kontakt, men att du får lite olika signaler från honom. Att veta om någon annan är intresserad är svårt att veta säkert, så om du känner att du verkligen vill ha ett ärligt svar så vore det säkraste att prata med honom, även om det kan vara lite pirrigt. Tyvärr kan en ju inte läsa någon annans tankar, även om en gärna hade gjort det annars.

För att verkligen veta hur du själv känner är ett tips att skriva ned dina tankar för dig själv. Det kan hjälpa en att reda ut tankarna och kanske hjälpa dig i tankarna kring hur du känner för att eventuellt prata med honom.

Hoppas vi kunde hjälpa dig med dina frågor, hör gärna av dig igen om du har fler!

Ta hand om dig <3

/Tjejjouren.se