Kärlekslösa chejen

Hej!! Jag är störtkär i en kille i min parallellklass (går i 6an) och jag tänker och drömmer om honom 24/7, och jag vill verkligen "ha" honom. Men problemet är att jag inte vet hur. Det ska ju vara så himla svårt nu när man är äldre att få en kille man är kär i. Man kan ju inte fråga chans längre de är ju urlöjligt. Det ända sättet är typ att Adda personen på snapchat eller följa på instagram. Båda har jag provat, på instagram följde han inte ens tillbaka och på snap har han inte ens Addat mig. Hur ska jag få hans uppmärksamhet?? Och snälla skriv inte att jag ska gå fram och prata med honom för det kommer inte gå så bra. Tacksam för svar<3

Svar

Hej!

Vad bra att du har hittat hit och delar med dig av dina tankar och funderingar.

Om jag förstått det hela rätt så finns det en kille som du är intresserad av, men vet inte riktigt hur du ska fånga hans uppmärksamhet. Vad roligt att du hittat någon som du gillar! Du skriver att du har lagt till honom på Instagram och Snapchat men inte fått svar. Kanske är det så att han inte vet vem du är på sociala medier och därför inte lagt till dig?

Du skriver att du inte vill gå fram och prata med honom, men finns det något annat sätt att ta kontakt? Har du någon kompis som känner honom? Du kanske kan få tag i hans nummer och slänga iväg ett sms? Om du har Facebook kan du adda honom där och skriva på messenger, så ser han vem du är.

Ett annat tips kan vara att ta reda på vilka fritidsintressen han har, och se om det finns några gemensamma intressen. Det kan vara något att prata om :)

Lycka till, och ta hand om dig!
/Tjejjouren.se