tjej 14 år!

Hej. Jag och en kille träffades på en "fest", det var inte riktigt en fest men vi var kanske 8 stycken där. Vi drack jäääättelite (vet det är dumt, redan fått skäll för de). När vi hade hängt i en timme så gick vi ut för att ta luft då kommer killen fram till mig och säger att jag ser ut att behöva en kram, så vi kramas jääättelänge, flera gånger under kvällen. När vi kramas så luktar han på mitt hår och säger att det luktar gott, och att jag luktar gott, osv.. Grejen var det att han sa att han typ hade tjej fast dem gjorde slut 13 dagar tidigare och det har hon skrivit online.När vi senare kommer till bussen, (vi håller om varandra hela vägen till bussen) så vänder han sin rygg mot mig och är påväg mot en bänk så jag frågar om jag får sitta i hans knä och följer efter honom. Men han stannar och vänder sig mot mig och kysser mig. Vi strular... Sedan sätter jag mig i hans knä och han kysser mig på halsen och säger att jag smakar gptt. Han sa att jag måste fråga hans kompis efter hans kik (kompisen är min kompis). Så jag får den samma kväll och skriver hej. Han svarar inte förrän på morgonen därpå för att hans mobil dog, (jag höll på med den när den dog). Vi skrev hela helgen sen lite senare på söndagen så börjar han bli seg på att svara. Nu har han inte svarat på 1 dag..Så min fråga är VARFÖR?, är han inte intresserad?, upptagen?, något annat?... Snälla hjälp.Tack på förhand

Svar

Hej, tack för att du skriver hit med dina funderingar. Du undrar över varför en kille som du har hånglat med på en fest nu inte svarar dig, fast det har gått en dag sedan du skrev.

För det första vill jag säga att det låter härligt att ni hånglade. Jag kan tänka mig att när du har varit nära honom så känns det kanske viktigt att han fortsätter visa intresse för dig? Det är ju alltid svårt att gissa kring sådana här saker med människors känslor. Det är ju inte säkert att jag gissar rätt. Alla är ju olika, och en del personer gillar att skriva mycket medan andra kan tycka att det känns lite meningslöst och hellre vill ses irl. Om det här killen har varit tillsammans med någon nyss kanske han blir osäker på vad han vill med dig, och hur han ska göra. Han kan vara blyg och kanske inte vet vad han ska skriva.

Kanske kan du vänta lite nu och göra saker som du mår bra av. Hänga med kompisar, ägna dig åt saker som är viktigt i ditt liv. När en sådan här sak händer är det lätt att det känns väldigt stort, och då kan det vara en hjälp att påminna sig om det andra livet som finns alldeles där bredvid dig.

Om han inte har svarat på några dagar kanske du bara kan skriva och fråga varför? Utifrån det kan du ta nästa steg. Om någon visar att den inte vill ha kontakt är det också viktigt att respektera det. Men du har också behov just nu att få veta vad det som hände betydde för honom om jag förstår det rätt? Kanske du också kan klura på vad som är viktigt för dig, och varför du vill ha kontakt med en här killen?

Hoppas mina frågor och tankar kan ha gett dig något bra. Annars får du höra av dig igen, eller chatta med någon av våra tjejjourer.

Fin helg, och ta hand om dig!

/ Tjejjouren.se