Lilla jaaag!

Hej, jag har en jätte bra vän som är en kille. Jag brukar typ bara vara med honom för jag kan typ inte vara med tjejena för att alla tjejer är typ stora fjorror. I alla fall, jag måste komma till saken. Det är det att jag har blivit kär i den här killen. Han är jätte söt och brukar typ kramas och så. Men det är det att han är väldigt flirtig med andra tjejer. Fast jag tror att han gillar mig typ, för han brukar typ bara "kramas" med mig och typ jaa.. Vet att det inte är en fråga men jag var tvungen att få ut det pöss på er sida :)

Svar

Hej och tack för ditt mail! Vad härligt det låter och att du är kär. Samtidigt förstår jag på dig som att det är lite jobbigt att han är flörtig emot andra tjejer? Har jag förstått dig rätt då?

Hur skulle du önska att det blev mellan er framöver? Vill du vara tillsammans med honom? Kanske du kan se till att ni kan prata med varandra om du vill veta hur han känner. Du berättar att han kramas med dig och det tyder i alla fall på att han gillar att göra just det med dig tänker jag. Annars skulle han ju inte kramas. Det kan ju också vara så att ni bara vill vara vänner som kramas och myser ibland och det är ju också helt okej beroende på vad du vill. Skriv igen om du vill, och lycka till! Tack för att du gillar Tjejjouren.se

Ta hand om dig!

/Tjejjouren.se