Leila!

Hej jag gillar verkligen en kille men när jag väl tog mig mod o skrev till honom på facebook svara han inte. Han kommer tycka jag är en idiot nu.

Svar

Hej Leila.

Vad modigt av dig att skriva till honom på Facebook! Det låter som du verkligen gillar den här killen och då är det ju ännu modigare att ta kontakt eftersom du riskerar att bli sårad. Det är oftast det som gör att det känns lite läskigt att ta kontakt eller flörta med någon för att du visar att du är intresserad och då känner dig sårbar.

Ibland får vi inte den respons vi vill ha men då har vi i alla fall försökt och om du inte skulle visat alls att du tycker om honom så får du kanske aldrig veta om han är intresserad av dig. Att vara den som tar kontakt visar också den andra att du är modig och skulle jag säga, är självsäker. Jag vet ju inte vad han tycker om dig men de flesta brukar tycka om när andra visar intresse för en och inte alls tycka att den andra är en idiot. Sen får det väl visa sig om han är intresserad, han kanske redan har svarat nu och även om han inte svarar på facebook så kan han ju gilla dig ändå. Oavsett tycker jag att det var modigt av dig att visa att du var intresserad av honom, då har du lyssnat på dina känslor och agerat på dem, sen kan du inte styra över vad andra gör eller tycker.

Lycka till och ta hand om dig!

/Tjejjouren.se