KLIAT SÖNDER MIG DÄRNERE

För ungefär en vecka sen hade jag sex med en kille ganska många gånger på en dag. Tillslut gick det för ont att få in den, för vi körde för mycket. Efter den gången har mitt underlivet kliat så himla mycket och mina blygdläppar svullnat upp och blivit röda. Mina flytnigar har blivit vita och konstiga. Jag har kliat sönder mitt underliv och undrar vad jag borde göra? låta det vara en stund till eller gå till umo? Kanske använda något till underlivet?

Svar

Hej!

Vad bra att du hör av dig till oss på Tjejjouren.se.

Att ha omslutande/penetrerande sex flera gånger på en dag kan vara påfrestande för underlivet, men det är inget som är farligt. Om det gör ont att ha sex är det dock alltid viktigt att ta det lugnt och kanske vänta några dagar för att inte skada underlivet. Det finns också många andra sätt att ha sex på än bara omslutande sex! På tjejguiden kan du läsa mer om att ha sex.

Det är svårt för mig att svara på varför ditt underliv gör ont och kliar. Det kan vara så att det håller på att läka efter allt sex, det är också möjligt att du fått en svampinfektion (som är oftast ofarlig och brukar läka ut av sig själv), eller om ni haft oskyddat sex finns det också en risk för att du fått en könssjukdom.

Det finns receptfria läkemedel på apoteket som kan hjälpa dig, men jag skulle råda dig att gå till UMO och be om hjälp så kan de säkert säga vad det beror på och hur du ska gå till väga.

Hör gärna av dig igen om du har fler frågor! Ta hand om dig. <3

/Tjejjouren.se