Orolig

Hejsan. Vi har just haft höstlov i min stad men för mig var det mer ett sexlov. Jag och min kille fick låna hans mormors lägga och det enda typ vi gjorde var att ha sex. Det var helt otroligt skönt och han försökte få mig att komma fler och fler gånger för varje dag som gick. Tappade verkligen räkningen till slut men jag hade entingen hans kuk eller något annat i mig hela tiden så hela veckan vart som en lång orgasm. Nu har det gått 4 dagar och jag är fortfarande svullen och har en pulserande känsla mellan benen hela tiden. Det känns som om jag kommer att komma bara om jag kniper lite eller om jag kissar. Vad har hänt med mig? Han gjorde det verkligen skönt för mig men en del grejer vi använde typ en flaska i mig var rätt så grov så kan det blivit något fel i min snippa?

Svar

Hejsan!

Det är bra att du prioriterar att ha koll på kroppen och att den mår bra. Du berättar att du haft sex ofta och på olika sätt under ditt höstlov. Vad kul att du har haft det så skönt under lovet. :) Nu är lovet slut och du känner av en del effekter.

Det du beskriver är vanligt, speciellt efter mycket sex. Det är oftast inte tecken på något skadligt.  Slemhinnor, blodkärl och klitoris svullnar upp och detta kan vara länge som du märker.  Ett sätt att se det på är ”träningsvärk”.  Du vet om en tränar benen mycket så blir de ömma? Lite så är det. Din snippa har ju blivit intensivt stimulerad mer än den är van vid, och kanske behöver vila lite.

När en använder föremål som vanligtvis inte är avsedda för att föras in i kroppen så finns det en del risker.  Flaskan, som du nämner, är gissningsvis inte lika ren som sexleksaker och kan därför utgöra en infektionsrisk för dig. 

Du nämner inte att sexet på något sätt har gjort ont under skollovet. I så fall är det bara bra.  Men ifall du har haft ont eller känt att något har blivit ”för mycket” så är det värt att tänka över. Att göra saker med snippan som gör ont är aldrig bra för dess mående.

Om effekterna du beskriver kvarstår behöver någon inom vården (ungdomsmottagningen, skolsköterska) ta en titt för att se till att allt är OK, och om det inte är OK så vet de hur det ska hanteras.

Ta hand om dig, kram!

/Tjejjouren.se