hjälp mig

hej! jag har med åren börjat tänka mer på mitt utseende och inset att jag harvett grovt komplex över en kroppsdel och det är min fitta. detta kommer låsta jätte konstigt men när jag och min kompisar är i omklädnings rummet så har jag sätt att deras fiffis ser typ "normala" ut och min ser helt fuckad ut asså att de inre blygläpparna är större än det yttre och jag tycker det ser jätte fult att och jag har börjat lägga den ena sidan av den yttre blygläppen över den andra för om jag inte gör så och bara låter de ligga som vanlig så är det jätte obekvämt och typ klibbar fast i trosorna och jag och mina kompisar har kört sanning eller konka på en sån här app och då kom det upp en fråga till min kompis som var att " har du någon blivit nobbad eller nobbat någon till sex för att personen har ett fult kön" och jag har tänkt jätte mycket på det för att jag är oskuld och vill inte att det ska hända mig snälla behöver verkligen hjälp!!!

Svar

Hej!

Vad modigt av dig att höra av dig med dina frågor och funderingar. Det är inte konstigt att man ibland jämför sig med andra och att man kan bli påverkad. Men det är ju så att alla könsorgan ser olika ut och det finns inget som är mer normalt än det andra. Det är lika vanligt att de inre blygdläpparna sticker ut flera centimeter utanför de yttre blygdläpparna, medan andra har inre blygdläppar som är mindre. Eftersom huden är tunnare på de inre blygdläpparna kan det vara obehagligt när de skaver eller klibbar mot trosorna, men det är absolut inget som är konstigt eller onormalt. För att det ska kännas mer bekvämt kan man prova att ha trosor som sitter lite lösare eller som är gjorda i ett mjukare material. Om du skulle känna att det är besvärligt kan du också boka en tid på ungdomsmottagningen eller kontakta skolsköterskan för fler tips.

Du berättar att du oroar dig över att få nobben när du ska ha sex. Att ha sex med någon ska vara härligt och inget man ska känna sig tvungen till om man inte känner sig bekväm med det. När både du och personen du vill ha sex med känner er redo att ha sex med varandra kommer ni inte behöva oroa er för att bli nekad eller kommenterad på grund av era könsorgan. Kroppen är fantastisk och spännande på så många sätt, ingen annan ska få en att känna sig obekväm <3 Du är välkommen att höra av dig igen om du vill prata!  

Kram,

/Tjejjouren.se