Workshop, fem glada personer runt ett bord

Bli jourtjej!

Vårens intag av nya jourtjejer
Datum: 15 februari 2017 19:0028 februari 2017 18:30
Plats: Kanalgatan 46
Arrangör: Tjejjouren i Eslöv

Skulle du vilja arbeta ideellt med att chatta med och svara på mail till tjejer bosatta i Eslövs kommun men även i resterande Sverige? Vill du vara med och väcka opinion för jämställdhet och normkritiskt arbetssätt? Vilar dina åsikter på feministisk grund?
 

Då kan Tjejjouren i Eslöv vara något för dig!

Nu startar vi upp en grundutbildning där vi tar in nya jourtjejer till vår förening i Eslöv. Du tjej/ung kvinna över 18 år kan anmäla ditt intresse till: tjejjouren.eslov@roks.se senast 170212. Så fort vi sett din anmälan skickar vi ut en bekräftelse.

Den 15 februari kl 19,00-21,00 välkomnar vi dig som skickat in en intresseanmälan, till introduktion av vår förening. Där får du veta mer om föreningen, vad vi arbetar för och vad det innebär att vara jourtjej. Du har även möjlighet att ställa frågor till oss och träffa andra som också funderar på att bli jourtjej!

Tycker du sedan att detta hade passat dig perfekt är du välkommen att delta under vår utbildning den 28 februari kl 18,30-21,00. Mer information om hur utbildningen går tillväga samt hur du blir jourtjej får du veta den 15 februari :)

Tipsa gärna de i din närhet om oss, dela gärna evenemanget vidare och se till att du inte missat att skicka in din intresseanmälan :)

Vi ser fram emot att få in din intresseanmälan och att träffa dig den 15 februari. Vår lokal finns på Kanalgatan 46 i Eslöv.