Är du vår nya samordnare?

Nu söker vi en ny samordnare till Tjejjouren i Eslöv! 

Som samordnare hos oss är du spindeln i nätet och arbetar med projektledning, administration och kommunikation. Du ansvarar för att verkställa medlemmars och styrelses beslut och för att verksamheten når sina mål. I tjänsten ingår bland annat att planera för, ansöka om och återrapportera ekonomiska medel, arrangera utbildningar och studiecirklar, delta i utåtriktade aktiviteter och ha den löpande kontakten med våra medlemmar och samarbetspartners.

Vi tror att du är i början av din karriär och har tidigare föreningserfarenhet, gärna erfarenhet av engagemang i annan jourverksamhet. Vi söker dig som är van att arbeta på egen hand och kan strukturera ditt eget arbete utifrån satt budget. Du är orädd, framåt, social och nytänkande.

Självklart står du bakom vår värdegrund: https://tjejjouren.se/eslov/om-oss. Har du kunskap om jourrörelsen och vårt arbete är det mycket meriterande.

Tjänsten är på 75% med start första september. Arbetstiden är flexibel och du omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med personligt brev och CV till styrelsen.tjejjouren.eslov@roks.se senast den 28 juli. Vi kommer behandla din ansökan efter ansökningsperiodens slut och intervjuer kommer ske fredag den 7:e augusti.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.