Om oss

Har du en hemlighet, varit med om något eller har en massa tankar som bara snurrar? Vi är inga psykologer eller kuratorer, utan bara vanliga tjejer som finns här för att lyssna på dig - för att vi vill.
Inget är för stort eller för litet!

VAD GÖR VI?

Vi finns för dig som identifierar dig som tjej, och behöver någon att prata med. Du kan chatta med oss på söndagar klockan 19-21 och du kan maila till oss när som helst.
Vi har tystnadslöfte, vilket innebär att det du berättar stannar mellan oss och vi berättar inte för någon annan om inte du vill det.

Utöver jourverksamheten jobbar vi även förebyggande genom att besöka skolor, föreläsa, besöka festivaler och mycket mer. På våra föreläsningar pratar vi ofta om normer, trakasserier, diskriminering och respekt för sig själv och andra. Ämnena varierar utefter önskemål. Vad skulle du vilja veta mer om?
Vill du att vi kommer till din skola, förening eller ditt evenemang?
Maila oss: tjejjouren.enkoping@hotmail.com

VILKA JOBBAR PÅ JOUREN?

Vi som arbetar på jouren är själva unga tjejer. Vi är inte kuratorer eller psykologer, utan fungerar ungefär som en stöttande kompis, som är van att lyssna och vet var en kan vända sig. Vi arbetar alla med detta på vår fritid, för att vi vill och för att vi tycker att det är viktigt.
Vill du också vara med och hjälpa till? Läs mer här.