Tjej bakifrån med knut
Gilla7 

Anonym: "Varje gång jag ser en lång rödhårig kille känner jag ångesten krypa fram"

Vill dela med mig min berättelse som många tragiskt nog delar med mig. Det är ett ganska gammalt minne som jag aldrig har berättat för någon då det blir för jobbigt oavsett hur många år det går.

Det var en kväll då jag var på middag i stan med några kompisar. Kvällen spårade till en fest ute på stan. Vi drog på en bar där det skålades och drack. Mina kompisar som jag var på middag med for lite tidigare på kvällen men jag blev kvar på krogen då det var många andra där som man kände.
 
 Jag började dansa där med en lång rödhårig kille som var äldre än mig och inte ifrån stan. Vi dansade och tillslut tar han tag i min hand och leder den mot sitt skrev, han hade stånd. Jag gick genast ifrån dansgolvet för jag kände att det inte var något jag ville. 
 
Jag träffade andra kompisar och det började gå överstyr med drickandet men jag hade kul. Sedan träffade jag samma kille om jag dansade med. Han tar tag i mina händer och drar mig intill han. Han tar återigen min hand och leder den till sitt skrev och sa att han ville ligga med mig. Jag försöker dra mig därifrån och förklara för han att jag inte ville. Då säger han "men jag är så kåt, det är ju ditt fel". Jag fick skuldkänslor och stod kvar. Han drar mig så till baren och så pratar vi om annat och så bjuder han mig på mer at dricka. 
 
Därifrån börjar minnesluckorna. Minns att vi skulle gå så han håller mig under armarna bakifrån och leder mig till kapprummet. Vi står i kön och jag vet inte om jag somnade till men ser att en annan kille tittar skeptiskt på mig och säger sen något till killen som håller i mig. Då frågar han som håller i mig "sover du?".  Minns att jag tyckte det var skämmigt att jag sovde på krogen och sa nej. Sen minns jag gatulysen som såg ut som stjärnor och sen vaknar jag till på ett hotellrum, vi är nakna och han är ovanför mig. Vi hade tydligen sex. Tårarna rann och jag visste inte vad jag skulle göra. Tankarna for omkring i huvudet på mig. Jag hade ju dansat med han och jag har ju på ett eller annat sätt bett om det? 
 
Telefonen ringde och då kände jag att nu fanns det en utväg. Svarade i telefonen och sa till killen att det var en kris och jag var tvungen att gå. Så jag klädde på mig och sprang. 
 
Då var jag 19 år och det var sex år sedan. Jag avskrev det som dåligt sex då det är lättare att hantera. Men varje gång jag ser en lång rödhårig kille känner jag ångesten krypa fram och minnen kommer tillbaka så det här är väl mitt lilla sätt att försöka göra upp med den kvällen.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.