Gilla29 

Amanda: "Det tog ett tiotal försök att få in den jäveln"

Vilken underbar tid på året det är, studenter med flak, glädje från unga och festivaler som frodas. I dessa glada tider så tänkte jag dela med mig av en händelse som utspelar sig för fem år sedan när jag var tretton år och stolt över att efter sommarlovet äntligen börja sjunde klass.

Egentligen så var jag fortfarande bara tolv men jag hade självförtroendet om personlig mognad som den trettonåring jag skulle bli i Oktober det året.
Jag kände att jag höll på att bli vuxen och behövde lära mig om det mest feminina som finns, tamponger. Jag såg tamponger som något vuxet, lite som kaffe vilket jag tvingade mig själv att gilla ett år tidigare.

However, det tog ett tiotal försök att få in den jäveln men sen gick det jättebra och jag kände hur min egoboost fick mig att vara mer feminin än jag någonsin varit. Jag hade inga som helst bekymmer och spenderade dagen på Steam och Dreamfilm.

Problemet kom senare när jag skulle få ut min nya vän efter ca fyra timmar men det fanns ingen anledning till panik då den förmodligen var för torr för att få ut så jag fick försöka efter åtta timmar igen. Det var nu paniken kunde komma eftersom jag insåg att jag hade en missil på snöre fast i min blodsprutande vulkan.

Google är en desperat människas bästa vän så jag läste på varje mens och tampong forum det fanns och upptäckte då också en fantastisk sida som kallas "Flashback Forum", som jag hade hittat hem!

Men nu tillbaka till storyn.
Jag tvingades ha en dragkamp med mig själv jag aldrig kommer glömma då jag tagit mig till timme 24 och jag visste att det oundvikliga behövde ske. Jag var tvungen att berätta för min mamma och jag trodde aldrig att jag skulle kunna skämmas mer, jag hade fel för sen blev blev det bara värre.

Min moder sa att allt var lugnt och att jag kunde slappna av, så det var precis vad jag gjorde tills hon yttrade nästa mening.

- Gå in och lägg dig på min säng och ta av dig trosorna så hjälper jag dig.

Helvete

Jag hade inget val så jag gjorde som jag blev tillsagd och in i rummet kom mamma och ryckte för kung och fosterland men inget skedde förutom att mina kinder hittade en ny nyans av röd. Det enda som fanns kvar att göra var för mamma att ringa vårdcentralen och jag fick en tid direkt. Jag fick träffa en barnmorska som yttrade orden

- Du kan vara lugn, jag har sett allt.

Det var inte lugnt, hon hade inte sett allt.
Bedövningssalvan kom fram och min slidkrans blev klippt.
Så om mitt ex från nionde klass läser detta så ska du veta att jag förlorade oskulden till en sax och inte till dig.

 

Amanda Stark Thomasson bloggar på https://nouw.com/jagvillvarastark

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.