Text på gul bakgrund "Tjejjouren Huddinge: CHATTMARATON! 16 dec Kl 12:00-21:00"
Gilla1 

Chattmaraton hos Tjejjouren Huddinge för Musikhjälpen

Tjejjouen Huddinge chattar 9 timmar i sträck!

Det är nu på lördag som Tjejjouren Huddinge har ett chattmaraton i hela nio timmar i sträck som en del i sin sattsning för att uppmärksamma Musikhjälpen och årets tema Barn är inte till salu.

Chatten är öppen kl 12-21 på lördagen den 16e december där alla som vill kan chatta med dem, oavsett ålder eller kön. Du bestämmer själv vad ni ska prata om och du kan vara helt anonym. Deras chatt hitttar du här: Chatta med Tjejjouren Huddinnge 16 dec kl 12-21.

Annat de gör för att uppmärksamma och stötta Musikhjälpen är att samla in pengar i sin digitala bössa och själva skänka lika mycket pengar som de får nya följare på deras Instagram mellan den 4 och 17 december!
 

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.

Kommentarer

Postat av:

Kommentar

Hej jag är kär i en kille men hur kan jag veta vad han känner för mig hur ser man man på hans kroppsspråk att han gillar mig tillbaka om det är möjligt Från en 13 årig tjej skulle tacksam för svar

Postat av:

Kommentar

@Anonym: Hej, Vad klokt och modigt att du hör av dig! Jag tycker att du ska kontakta en tjejjour eller ungdomsjour, jag är nämligen bara webbredaktör för Tjejjouren.se, men med tjejjourerna kan du chatta, maila och prata i telefon. Flera har också frågelådor på sina hemsidor dit du kan skriva och få svar direkt på sidan eller till din mailadress. Du hittar alla jourer här www.tjejjouren.se/kontakta-jour. Under jul och nyår är det särskilda öppettider för många jourer, den listan hittar du på Tjejjouren.se:s förstasida. Om du vill kan du också läsa mer om de frågor jourerna fått in som handlar om just kärlek: https://tjejjouren.se/fragelada/karlek. Jättebra att du skrev!