Tjej tittar självsäkert rakt in i kameran

Det är inte hon på bilden som skrivit inlägget

Gilla3 

Anonym: "För mig var det inte bara mys som för dig, för mig var det kärlek"

Vart är jag idag?

Jag går in med små steg in till den där labb salen där jag skulle skriva provet som jag hade missat. Jag kollar runt och folk sitter och skriver prov. Jag sätter mig längst bak och börjar skriva. Hjärtat börjar dunka och det känns som om någon kollar på mig. Jag kollar fram och jag når din blick. Den där jävla blicken vände hela mitt liv upp och ner allt bara stannade och du satt och kolla på mig och jag med. Just den stunden visste jag att jag var förälskad i dig.

Jag satt en kväll kollade på min favorit serie klockan var 20:00 och det kommer upp en notis från snap det är från dig.

Vi började prata och jag hade aldrig varit så glad men jag visste inte vad jag hade tagit mig i. Jag fick ett smeknamn av dig du med jag minns den kvällen så många hjärtan vi skickade till varandra.

Jag ser dig varenda dag i korridorerna i ditt klassrum på lunchen men vi hälsar inte eftersom vi skulle ju hålla det hemligt ett tag.

Vi träffades första gången efter skolan vid det där pingisbordet utanför skolan det pingesbordet är fortfarande kvar än idag. Vi pratade en kort stund och det var då jag fick en kram från dig det var en lång kram. Senare när jag kommer hem så har du inte skrivit något till mig inte ens ett ord där blev jag sårad.

Efter några dagar skrev vi igen jag försökte glömma bort varför du inte skrev nått.

Dagar går folk fick reda på oss och du blev kallare och kallare mot mig vissa dagar vad du som en ängel andra var du som en djävul. Vi bråkade ofta men jag bråkade bara om att varför du inte svarade.

Jag minns den dagen du sa att du älska mig jag blev så glad det kändes som alla mina problem i denna värden var borta bara för att du skrev att du älska mig.

Saker spreds folk sa att jag var din hund att du inte ville ha mig jag ville inte tro på det och Jag tänkte bara på att dom är duma killar men ändå så kändes det i hjärtat det var svårt att höra. Jag visste mycket väl att jag var efter dig och inte du lika men jag brydde mig inte.

Du snackade skit om mig om min personlighet och mitt utseende hur dum kan du vara.

Jag minns den dagen du skrev och jag blev arg och kallade dig massa eftersom du hade snackat skit och sårat mig.

Du fick reda på det att jag var otrogen jag hade kysst en annan kille. Du hade sagt det till mina vänner att jag var otrogen. Men du ville ju inte ha mig sa du hur kunde jag då vara otrogen? Blev du sårad O? Hur kände du för mig?

Efter det där var jag efter dig jag ville aldrig ge upp från våran kärlek även om många hatade mig och hade emot oss. Men du ville bara vara kk du ville inte ha förhållande. Vi hade grejer och för mig var det inte bara mys som för dig för mig var det kärlek ett tecken på att jag älskade dig kunde du inte se det? Jag försökte få tillbaka dig men det gick inte du tryckte bara iväg Mig.

Jag gav upp.

Idag 2 månader senare har du en ny tjej ni bråkar inte älskar varandra du gör allt för henne men varför kunde du aldrig göra det för mig. Jag vara bara en tjej som älskade dig jag ville ha dig. Jag vet att jag sa mycket skit till dig men Vadå kunde du inte se att jag var sårad. Efter vi gjorde slut såg du inte vem som ville ha dig som var helt förstör utan dig.

Du kan ALDRIG säga att denna kärleken var mitt fel. Jag gav inte upp försökte få tillbaka ditt hjärta men varje gång jag försökte tryckte du tillbaka mig. Du sa aldrig dina känslor men du sa aldrig att du inte ville ha mig. Jag var sårad varje gång jag försökte få hjälp från dig stängde du dörren rakt på mitt ansikte. Jag bad om ursäkt från hela mitt hjärta när det egentligen var du som skulle be om ursäkt men det kommer aldrig från din mun. Du var en utnyttjare du stal mitt liv nu har jag depression och ångest varenda dag. Men ändå att du har en annan tjej i din famn känns bättre än att jag ska sitta i din famn vara sårad och veta att du inte älskar mig. Kärlek är när två personer älskar varandra men när det bara är en då är det inte kärlek det är besatthet.

Från anonym

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.