Gilla17 

Vi Klittrar - Instagramkontot med anonyma onaniberättelser

ViKlittrar är Instagramkontot som publicerar anonyma onaniberättelser från tjejer.

Michaela och Karin är två grymma tjejer som tillsammans startat Instagramkontot ViKlittrar. När de växte upp kände de att onani var något skämmigt som inte gick att prata om.

- Helt galet hur något så naturligt kunde kännas så skamfullt och onaturligt!, säger Michaela och Karin. Vi tycker att det behövs mer samtal om att tjejer klittrar så att unga tjejerer kan ha en naturlig relation till sin kropp och sin njutning! fortsätter de. 

Det är därför som de nu har startat instagramkontot ViKlittrar. Där publicerar de anonyma och personliga berättelser kring onani från personer som definierar sig som tjejer. 

Gå in och läs och skicka in din egen story till viklittrar@gmail.com!

Jag började klittra när jag var typ 11 år. Duschmunstyckets hårda stråle gjorde det så skönt! Hade ingen aning om vad som hände, men en dag exploderade det i hela kroppen, det kändes som om alla blommorna på en stor sommaräng slog ut  på samma gång och mitt tempel bara sjöng. Jag har klittrat varje gång jag duschat sedan dess. Nu äger jag dessutom en rosa dildo som aldrig sviker mig. //flowerpower

I mina tidiga tonår hade vi en stor stoppad Nalle Puh hemma. Det var högsta vinsten från ett tivolibesök och ett gosedjur för stort för att sova med i sängen. Ibland när jag var ensam hemma blev denne offer för mina onanistunder. Jag minns att det var både skamfullt och skönt att gnida mig och liksom rida honom och jag hade förståss skuldkänslor för vad jag hade för mig när resten av familjen var ute. Nu i efterhand tycker jag ändå att det är coolt och komiskt att jag är en av få som legat med Nalle Puh
/tonårsbekännaren

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.