Sluta gilla1 

"Jag var festsugen och det största av allt jag var hångelsugen"

Allt kom tillbaka, alla minnen, allt det pinsamma och alla misstag jag gjorde. Allt jag gjorde under kvällen igår kom tillbaka.

Kvällen började bra jag var festsugen och det största av allt jag var hångelsugen. Jag hade inte festat på evigheter.

Vi började kvällen lugnt, jag var alltid den som var nyktras av oss alla men ikväll skulle det var annorlunda. Jag ville bli full, jag ville fucka ur och jag ville göra pinsamma och roliga saker. Jag shootade några gånger eller jag shootade ganska många gånger men jag var fortfarande helt nykter. Men plötsligt kom allt på en gång, jag vinglade och jag spydde, visst var det äckligt men allt var så kul jag skrattade åt exakt allt. Och även nu dagen efter kan jag fortfarande tänka tillbaka på det och skratta åt det.

Vi skulle till ett uteställe lite senare och jag ville verkligen gå dit så jag drack typ en liter vatten men jag var fortfarande ganska onykter men jag gick dit ändå. När vi gick dit körde vi sanning och kånka och jag hånglade nog med flest men längst hånglade jag nog med min bästa killkompis och jag har inte pratat med honom än så jag vet inte hur vi är nu men jag hoppas att det är okej mellan hos i af.

Efter några fall på trottoaren kom vi äntligen fram. Vi dansade, pratade och träffade nya kompisar men efter några timmar på dansgolvet började jag dansa med en två år äldre kille och efter ett tag började vi hångla. Så efter ha dansat och hånglat med honom i ca 30 min blev jag nyktrare och gick ut eller snarare flydde ut med mina kompisar och lämnade honom ensam på dansgolvet.

Jag skämdes och istället för att ta det lugnt hävde jag i mig mer sprit och började dansa med mitt strul från förra festen. Som tur var började vi inte hångla eller tur och tur vet jag inte. Men då såg jag honom killen som jag hånglade med från denna festen dansa med en annan tjej. Ja jag borde ju inte bli förvånad för han har ju hånglat med mer än hälften av alla tjejerna i skolan.

Senare på kvällen när jag skulle hem frågade han mig om han inte fick sova hos mig men mina föräldrar var ju tvungna och hämta mig och vad skulle jag säga så nej han fick inte men åh vad jag ville. Fast nu dagen efter är jag glad att jag slapp sova med honom.

Så nu dagen efter har jag såååå mycket ångest att jag är från och med igår en av så många tjejer som han har hånglat med men vad ska jag säga, jag kan ju i af skryta med att jag har hånglat med en äldre kille. Men han är ju inte vilken kille som helst han är en förbannat snygg kille som tyvärr är en jävla douchebag. Men jag kan ju inte vara arg/sur på honom för jag dansade ju heller inte bara med honom och plus det så hånglade jag ju med fler killar än honom på festen så jag är väl också då en player och douchebag.

Även att jag ångrade det så älskar jag att hångla och jag älskar att haffa killar eller bli haffad men det är bara det jag vet inte om killen menar allvar eller om det bara var ett fylleragg och hur ska man bete sig dagen efter. Men det får man väl se.

/En hångelsugen tjej på 16 vårar

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.

Kommentarer

Postat av:

Kommentar

<3