Två tjejer med sina huvuden tätt ihop

De på bilden har inte med inlägget att göra

Sluta gilla3 

Savannah: "Bara tio ord räddade mig helt och hållet"

Döm mig aldrig innan ni känner mig.

Varje dag så hör man hur mycket skitsnack som helst. Det kan vara ifrån ''Hon är ful'' till att ''Hon är en hora''.

Folk har snackat bakom min rygg, och jag har mått så dåligt över det. Det började med en liten sak, som man först skrattade åt, men sen blev lögnerna om mig grovare och grovare. Jag kunde knappt tro på det själv; på grund av detta minskade min popularitet och jag hade inga vänner. Ingen trodde på mig när jag berättade sanningen, det var inte som alla sa!

När det blev så pass jobbigt att jag grät varje dag efter skolan så började jag skolka. Jag stannade hemma, och snart vågade jag inte visa mig ute. Tänk om någon skulle dömma mig?

När mina föräldrar en dag tvingat mig iväg till skolan, så fick jag återigen stå ut med allt skitsnack. Men, den dagen hade vi idrott.

Efter idrotten så ville inte jag duscha med alla andra ( allt skitsnack hade sänkt mitt självförtroende, och jag kände mig väldigt '' olik '' alla andra ), så jag väntade. Snart var det bara jag och en tjej till. Den andra tjejen hade klätt på sig kläder, men hon gick inte. Istället tog hon ett steg fram mot mig och sa:

- Jag tror inte på allt som alla säger om dig.

Jag trodde först att hon drev med mig - men jag fattade ganska snart att hon var seriös. Bara tio ord räddade mig helt och hållet; jag slutade gråta om nätterna, jag kunde visa mig ute igen, och säga '' stopp '' när folk snackade skit. Allt skitsnack minskade, och det är tack vara tio ord som kommer ifrån en underbar tjej.

Det är otroligt hur livet kan vända. Man ska aldrig lyssna på vad folk säger om andra, för det kan skada personen ifråga väldigt mycket. Och nu vet jag bättre än att lyssna på folks skitsnack - det bevisar bara att folk är då fega så dem kastar skit på en oskyldig, för att låta mycket bättre själva.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.