Sluta gilla2 

"Hur ska jag hantera detta?"

Jag gillar att vara kär det är en mysig känsla. Men nu tycker jag att kärleken är hopplös. Svartsjuka och bråk och sådant.

Jag har ett problem. Det är min svartsjuka. Jag är väldigt kär i en kille (vi kan kalla honom A) i min skola, men hur jag än visar hur mycket jag tycker om A så ser han mig aldrig. Min kompis vet att jag är kär i honom, men hon flirtar med A i alla fall. Då sätter min svartsjuka igång. 

Ibland brukar jag till och med gråta eller bli jätte arg när jag ser dem två kramas, retas lite eller skratta tillsammans. Då önskar jag bara att det där var jag. Jag har pratat med henne, men vad jag än säger lyssnar hon inte.

Jag vet inte hur jag ska hantera denna svartsjukan, den blir bara högre och högre. Om jag lämnar min kompis så har hon sagt att hon kommer berätta för A att jag är kär i honom. Jag vill inte bli avslöjad. Hur ska jag hantera detta?

Anonym, 13 år

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.