Två tjejer ute

Tjejerna i blogginlägget är inte de som syns på bilden

Sluta gilla5 

Clarie: "Om jag fick bestämma så skulle du inte vara straight"

Om jag fick bestämma så skulle du inte vara straight, du skulle inte prata om killar, och du skulle älska mig. Bara mig.

Att se dig är som att upptäcka en ny värld - du är oförutsägbar och överraskande. När jag är med dig så kan allt hända, verkligen allt.

Det är så jobbigt att älska någon, för jag vet att det aldrig kommer bli något mellan oss om jag aldrig tar steget, och jag vet att jag är för feg. "Du och jag" finns bara i mitt huvud, och det känns så förbjudet.

Jag borde inte tänka på våra kroppar nära varandra, jag borde inte tänka på att vi kysser varandra och framförallt inte att du och jag älskar varandra. Ändå gör jag det.

När jag fick veta att vi ska gå i samma klass i några år till så blev jag så glad, överlycklig faktiskt, och jag ville kasta mina armar runt din nacke och krama dig hårt. Men, det fick duga med ett: "Det är kul att vi ska fortsätta gå i samma klass!" Och du log ditt vackra varma leende och sa: "Ja, eller hur! Det är bra att de inte särade på oss, då skulle jag blivit arg och bett om att jag skulle få gå i samma klass som min bästa vän!"

Det gjorde ont när du sa så.
Du sårade mig.
Omedvetet förstås.

När du kallar mig din bästa vän, din kompis, din vän, whatever, så dör något inom mig. Jag önskar att du kunde kalla mig din tjej, din älskling, din flickvän... Vad som helst utom något vänskapligt band, för jag vill ju ha något mer - jag vill att du ska vara min flickvän.

Om jag fick bestämma så skulle du och jag hålla varandra i handen just nu.

Men jag får inte bestämma - förstås.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.