Sluta gilla1 

Olivia: "Jag hade lust att slå till den där killen på käften!"

Jag måste bara skriva av mig lite, har så mycket som bubblar inom mig!

1. Ungefär 80% av min skoldag ägnas åt att jag av får förklarat för mig (av killarna så klart) hur äckligt och fel det är att vara gay!

Att det är sjukt onaturligt och att det är helt fel! Och då svarar jag så klar: varför det? Och då blev killarnas svar det här: Alltså har du sätt "torka aldrig tårar utan handskar"? Och då sa jag ja. Då kom killarna med det här svaret: alltså tycker du inte det är äckligt och onormalt att 2 killar är i någon jävla skog och har sex. Nej, det är samma sak som att en tjej och en kille har sex. Och då, sa killarna sitt fantastiska svar: nej, det går åtminstone. Liksom vad menar dom med det?! Vadå "det går åtminstone"?! Det funkar väll lika mycket för 2 killar!!! Visst jag vet att det inte går att gå barn men man kan iallafall ha sex.

Grejen är den att när man varje dag får förklarat för sig att homosexuellt/lesbiskt/gay är äckligt, samtidigt som man är lesbisk är det inte så jävla kul! Visst ingen vet om det men det spelar väll för fan ingen roll. Om dom har så mycket emot det kan dom väll åtminstone TÄNKA det!!!!

2. Är så trött på att man alltid säger: "du springer som en TJEJ" eller "du spelar som en TJEJ" eller "du slås som en TJEJ".

På idrotten tex är det extremt vanligt att killarna säger så till varandra. Gör vår gympalärare något? Nej! Blir så irriterad. Som när jag satt och körde lite schack med 2 killar så van jag över den ena. Vet vad den andra sa? Du blev slagen av en TJEJ! Jag hade lust att slå till den där killen på käften!

3. När det gäller TJEJERNAS och inte killarnas utseende är det snack om.

Som jag som råkade ut för "dubbelbestraffning" (en av härskar teknikerna). Jag hade haft bråttom på morgonen och bara hunnit kamma håret snabbt. En av killarna var ju tvungen att kommentera hur jag såg ut i håret som om det vore självklart att alla tjejers hår skulle se perfekt ut 24 timmar om dygnet! Just den dagen hade vi gympa och det brukar bli så att många av tjejerna kommer försent (det brukar bero på att vi diskuterar, oftast om att vi tycker det är fel att man behandlar tjejer på ett dåligt sätt). Iallafall inan vi gick sa vår lärare till alla elever att vi var tvungna att skynda så vi inte kom försent till lektionen och att vi inte kunde hålla på med håret eller så. Det sa killen som påpekat mitt hår tidigare så klart: ja ni kan inte hålla på med håret.

Apropå hår och tjejers utseende har killarna även kommit på att man kan påpeka att tjejer har hår på bena. Ja ursäkt men det är så att alla människor har hår på kroppen om dom inte rakar sig (med vissa undan tag då) även tjejer!!! Liksom killarna får vara hur håriga dom vill men vi tjejer måste raka ben och armarna. Nej, det är upp till tjejen om hon vill raka sig!

Tro inte jag hatar alla killar men man måste nästan bara hata dom som håller på så här!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.