Sluta gilla3 

Anonym: "Minns henne som om det var igår"

Min bästa vän är död.

Det var över ett år sedan hon dog, men jag saknar henne mer och mer för varje dag. Vet ni varför hon dog? Hon mådde skit. En kille hade gjort det värsta man kan göra mot en tjej. Min bästa vän hade sagt nej, sagt att hon inte ville. Killen tog ingen hänsyn till henne, istället gav han sig på henne. Så jävla känslokall.

Sparar alla bilder jag och min bästa vän tog. Minns henne som om det var igår vi senast sågs. Men nu ligger hon där i sin vita kista under jorden, och hon kommer aldrig mer tillbaks. Kommer ihåg hennes begravning, alla vackra blommor... Han var där, han som hade förstört hennes liv. Han grät inte ens. Okej, han hade inte dödat henne efteråt, men han var orsaken till att hon är död. Min bästa vän tog livet av sig för att hon inte orkade.

Min bästa vän blev våldtagen, och nu finns hon inte mer.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.