Tjej pekar fuck you

Det är inte Oliva på bilden

Sluta gilla2 

Olivia: "Jag är väll lika mycket tjej även om jag beter mej som jag är"

Jag blir alltid arg om tjejer inte får samma möjlighet som killar!

Det kan vara från att vi inte fick bestämma lika mycket på vår gympa lektion. Ja själv är tydligen "icke tjej aktie" men hur är man tjej aktie? Ska man tycka om rosa och klänningar? Nej man ska vara sej själv och jag är väll lika mycket tjej även om jag beter mej som jag är!

Dessutom så tror vissa att dom är tjocka men dom är det inte alls! Alltså man behöver inte se ut som en fotomodell.

Jag tycker också att det är jäkligt fel att en tjej som haft sex med flera ska kallas hora. Men killar ska inte behöva kallas något för dom får ha sex med hur många dom vill.

Nej vi tjejer har exakt samma rätt!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.