Sluta gilla1 

Madde: "Jag sa till honom nej men han sa att jag hade 'lovat'"

Jo det är så att när jag var 14 år så brukade jag chatta med många killar från nätet! Det är väll ganska vanligt nu förtiden!

Det som sårar mig så mycket är att jag träffade en kille som var runt 22 enligt han!

Då sa jag alltså att jag var 17. Vet att jag gjorde fel men blev väldigt rädd för honom eftersom han tog allt seriöst, Han frågade mig hela tiden om jag ville ha sex och då sa jag till honom nej inte den här gånger!

Han ville alltså träffa mig fler gånger och jag var så dum att jag träffa honom igen. Jag visste att han var ute efter sex men tänkte aldrig på att något skulle hända. Killen trodde att jag hade haft sex innan eftersom jag var då tydligen "17" och jag ljög för honom och sa att jag hade haft det med 2st.

En dag så planerade vi att träffas vi skulle gå till hans jobb och där efter skulle han lämna hem mig men det blev inte så istället åkte han in någon stans i skogen och parkerade bilen där. Vi skulle alltså ha sex jag sa till honom nej men han sa att jag hade "lovat" honom så han började ta av mig kläderna och smeka mig överallt , vi hade sex till slut.

Han sa att jag var ganska tajt och att jag hade ljugit för honom jag blev ganska nervös och vågade inte säga så mkt. Efter det visste jag inte om jag blev ledsen eller glad men han berättade till sist att han var 30 år gammal och om jag tyckte att det var okej! Alltså hade vi både ljugit för varandra men jag vågade inte säga att jag var 14.

senare fattade han att jag snackade med andra killar, då började han säga att jag var en hora och ett av dem största i världen. Jag mådde verkligen dåligt då , jag visst inte om jag njöt eller inte ,första gångerna kändes det okej men när jag senare började förstå vad sex handlade om och att man ska njuta så fattade jag att han gjorde fel.

En gång så blödde jag när vi skulle ha sex och fick väldigt ont när han smekte mig i underlivet och första gången jag hade sex fick jag inte alls ont! men dom andra gångerna så började att svida o.s.v

Jag blev helt galen i sex så jag hade sex med många killar efter det så slutade ha kontakt med killen och knullade med massa andra för att kunna må bra och tycka att sex inte är dåligt! men det ångrar jag som fan också.

jag vet inte om jag ska kalla detta för våldtäck eftersom jag ljög om min ålder och att jag hade haft. o första gången gjorde det inte ont men dom andra sved som satan.

Idag är jag bara 16 det var alltså 2 år sedan detta hände. nu har jag min pojkvän som jag vart tillsammans med väldigt länge och jag har väldigt mycket ångest för att jag hade haft sex med så många killar på så kort tid. idag gillar jag inte att bli smekt eller pullad efter allt som hände med första killen han gjorde verkligen fel där.

Har den trauman om att alla killar kommer göra så att jag får ont där nere. Men aja sakta och sakta håller mitt sex liv att förbättras med min kille, är så lycklig lyckad att jag fick honom eftersom han har gått igenom allt med mig.

(Har ej vågat anmäla)

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.

Kommentarer

Postat av:

Kommentar

Så fort du inte vill är det vålyäckt basically spelar ingen roll hur gamal du är eller vad du sa man kan vara 20 och bli våldtagen så ja om du inte ville ålen du våltagen lycka till kram