Fitt for fight-linne

Lindas Fitt for fight-linne

Sluta gilla1 

Linda: "Jag blev alldeles kall"

På bloggen som jag skriver på snackar vi fittor.

Hela tiden.
Och jag har en massa fitt-hemligheter. Vill ni höra? Jag kan berätta en för er.

En helt vanlig dag när jag stod i duschen så kände jag något konstigt i fittan. Det var precis efter blygdläpparna, där innan anus som jag kände något konstigt. Jag blev alldeles kall.

Jag klev ur duschen och satte mig på toalettstolen och kollade i en spegel. Och där var de, de små prickarna.

Det var som små bubblor nästan, väldigt små, men jag kände dem och jag såg dem. Jag blev superstressad och tankarna ven runt i huvudet. Så jag bokade tid hos ungdomsmottagningen och försökte att inte tänka på det så jättemycket. Det var ju ganska svårt.

Barnmorskan tittade upp och konstaterade att jag hade fått kondylom. Jag blev så himla ledsen.

Jag var ihop med en kille då som hade följt med mig dit, vi hade varit ihop ganska länge och han trodde att jag hade haft sex med någon annan under vårt förhållande. Han blev arg och misstänksam, för vi hade inte bestämt att vi fick ha sex med andra.

Kondylom kan dyka upp något år efter att en blivit smittad, men oftast märks det inte att en fått kondylom, det är inte ens alla som får könsvårtor, som det heter. Charmigt ord, könsvårta.

När jag fick veta vad de där prickar var för något så tänkte jag att jag aldrig mer skulle få ha sex igen i hela mitt liv, att jag alltid skulle ha de där jäkla vårtorna och att alla skulle tycka att jag var en äckligt smitthärd.

Så jag testade lite olika behandlingar för att bli av med vårtorna snabbare. En behöver inte, som jag gjorde, hålla på och frysa ner vårtorna och skrapa bort dem, eller pensla på svidande medel. De läker oftast bort av sig själva.

Det var inte så svårt att berätta om kondylomen för mina kompisar. Jag kände mig lite äckligt på något sätt, och jag skämdes över att jag hade slarvat med kondom och fått kondylom.

Kondom är det bästa skyddet mot kondylom, men kondylomen kan sitta på lite olika ställen kring könsorganen, och det är inte alltid som en kondom täcker in området. Det kan överföras vid omslutande* sex, men också vid smeksex och munsex, tyvärr.

När vi hade pratat om mitt nya tillskott en stund så skämdes jag  mest över att jag skämdes. Vad var det som var så himla pinsamt och hemskt? Det visade sig dessutom att en annan av mina kompisar också hade haft kondylom, och att flera hade haft klamydia.

Det kändes så himla bra att få prata med dem om det! Vi blev alla av med våra sjukor, de fick antibiotika, och jag fick vänta ut min. Och så var det med det. Jag behövde inte alls ha vårtor hela livet, och jag fick ha sex också. Den enda som tyckte att jag var äcklig var jag själv.

Jag tror att jag ändrar mig faktiskt. Jag har inte alls en massa fitthemligheter, inte för mina kompisar eller för fitt for fight i alla fall.

*En kan säga omslutande sex istället för penetrerande sex, eller samlag. Jag gillar ordet omslutande för att det låter som att fittan är mer aktiv då.

Linda skriver på bloggen fitt for fight.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.