Gilla26 

Tre tips på saker som är sköna att onanera med!

Du behöver inte köpa värsta avancerade sexleksakerna för att kunna experimentera när du onanerar. Det finns en massa bra grejer hemma som kan göra underverk.

Här kommer tre heta tips, lämna gärna dina egna tips i kommentarsfältet.

Kom ihåg att olja skapar små hål i kondomer.

Roll on med olja

Många gillar den blöta, lena känslan av munsex. Alltså när någon smeker fittan med sin mun. Men det behövs varesig tunga eller läppar för att skapa nästan samma känsla själv! Såhär gör du:

  1. Plocka fram en färdiganvänd deodorant i roll on-flaska.
  2. Mickla av kulan
  3. Nu är det viktigt att du rengör både kulan och behållaren ordentligt så att det inte finns någon deo kvar i den.
  4. Fyll behållaren med olja. Både babyolja och olivolja går bra. En del tycker det är skönt att hälla i glidmedel.

Klart!

Nu är det bara att lägga/sätta sig till rätta och rolla, trycka, glida och gnugga tills det blir helt galet skönt.

Pensel

Det här är ett annat sätt att härma känslan av munsex!

Plocka fram en pensel. Effekten varierar beroende på om du fiskar upp en färgpensel ur målarlådan eller hämtar en brödpensel i köket. Brödpenslarna är ofta gjorda av mjukt gummi och det känns lite annorlunda än färgpenslarnas tunna strån.

Det är viktigt att penseln är helt ren. Helst ska den vara ny och oanvänd.

Doppa penseln i lite ljummen olja eller glidmedel och börja måla! Genom att glida med stråna över klitoris och blygdläparna, kittla, dutta och massera - kan du hitta en massa sköna punkter och tekniker.

Gå loss i köket

Många tycker att det är skönt att stimulera slidan med en dildo, alltså en avlång gummigrej som ser ut ungefär som en penis. Och det grymma är att hela köket är fullt av potentiella dildos och sexleksaker.

Så länge saken inte är vass och får plats i en kondom, är det fritt fram att pröva vad som helst. Gurkor och morötter är populära att onanera med. Testa gärna skaftet på en slev, gå loss i skåpet med kryddburkar eller ta dig an hållaren för hushållspapper. Skruva upp äggklockan och håll den mot klitoris när den ringer och vibrerar. Plocka en isbit ur frysfacket och testa att variera mellan värme och kyla. Testa dig fram!

Om du får syn på flaskan med olivolja och blir sugen, kom ihåg att olja skapar små hål i kondomen, som skyddar dig mot smuts och bakterier.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.

Kommentarer

Postat av:

Kommentar

Annat tips är mobilen! Ni vet att den vibrerar när man har t.ex väckarklocka på, man kan (om man har iPhone, vet inte med andra mobiler) göra en egenanpassad vibrationssignal, eller använd standard, sätt på ett larm (stäng dock av ringdignalen) och använd den som vibrator, se dock till att aldrig ha den direkt mot huden då mobilen oftast har en del bakterier på sig!!