Gilla30 

Tre grymma ställen att onanera på!

Börjar det bli tjatigt att krama kudden under täcket?

Här kommer några tips på ställen som kan vara spännande att onanera på!

Känslan av att kanske bli påkommen kan vara hur eggande som helst. Så länge ingen ser vad du håller på med och störs av det är alla tänkbara ställen helt okej att onanera på.

Lämna gärna dina egna tips i kommentarsfältet längst ner!

Badrummet

Det här är många tjejers stora onanifavorit. Här kan du gnugga dig mot handfatet, rida på en hög av handdukar, smörja in dig i babyolja och gränsla badkarskanten. Bakom den låsta toalettdörren kan vad som helst hända!

För de flesta händer det i duschen eller badkaret. För fittbärare är det till exempel bara att ta tag i munstycket, vrida på vattnet och låta det forsa mot klitoris. Känslan varierar beroende på hur hård strålen är, temperaturen på vattnet och om du håller munstycket nära eller långt bort.

Ett annat tips är att fylla badkaret och lägga sig under ytan med munstycket i full fräs. Under vattnet skapar strålen en mjukare, masserande känsla.

Gå hemifrån

För många unga tjejer börjar dett pirra i trosan i alla möjliga knepiga situationer. I bland kan det vara svårt att inte köra lårpressaren under skolbänken eller fingra lite inne på kompisens toalett. Varför inte ta till vara på pirret och gå ett steg längre?

Många tjejer tycker att det är upphetsande att ta med sig ett plagg in i provrummet men onanera i stället för att prova det. När nervositeten och pulsen ökar kan klitoris bli ännu mer svullen och känslig. Det är helt enkelt ett hett tips att onanera på andra ställen än i hemmet.

Kanske hemma hos din dejt, medan han eller hon är i duschen? På skoltoan? Eller kanske i en koja, ett gömställe som ingen ser?

Det går till och mer att ta med sig kåtheten och gå...

...Utomhus

Gå till din favoritstrand eller hitta en folktom plats i skogen och gå loss bland grenar och kottar. Eller varför inte under vattnet på badplatsen (när det är badväder såklart)?

Eller kanske högst upp i ett träd? Balkongen är en annan populär onaniplats.

Allt är okej! Förrutom att dra ner brallan och onanera framför folk på stan eller börja pilla bredvid någon som inte är med på det. Det klassas som ofredande av polisen - och tur är väl det.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.

Kommentarer

Postat av:

Kommentar

Lol