Systrar

Det är inte Siri och hennes syster på bilden

Sluta gilla2 

Siri: "Hon är den viktigaste som finns"

Styrka för mig är att kunna lita på folk.

Jag är en sådan person som har lätt för att släppa in människor i livet men ändå har jag inte lätt för att lita på människor. Det är vissa som man känner på en gång det här är en person som jag kan lita på. Men tyvärr så förväntar jag mig ofta mer av människor än vad jag borde.

Fast när jag mår dåligt och känner mig svag kan jag alltid prata med min kompis. Min närmaste kompis. Min tycka om person, min syster.

Hon har alltid funnits där och stöttat mig oavsett vad det gäller. Och jag vet att hon alltid kommer finnas där.

Förra året när jag började på gymnasiet flyttade jag hemifrån och vi pratade inte. Än idag vet vi inte riktigt varför men det hände. Och under den här perioden kände jag mig enormt svag och ensam många gånger. Det var som om en bit av mig fattades. Men sen fick vi kontakt igen och vi visste att det spelar ingen roll. Vi kommer alltid finnas där för varandra oavsett om vi inte pratar med varann på några månader.

Hon är min styrka och mitt ljus i livet. Hon har räddat mig många gånger och jag vet att jag inte skulle klara av livet utan henne. Hon är den viktigaste som finns och jag älskar henne för att hon står ut med mig och mina problem.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.