Tjej som hoppar hinder på häst

Det är inte Rosanna på bilden

Gilla 

Rosanna kan styra hästmodet

Rosanna är 15 år och bloggar om hästvärlden.

Har du makt som bloggare? På vilket sätt i så fall?

Ja, men bara i en väldigt liten grad. Om man tar en utrustningprodukt som exempel och jag säger att jag inte alls gillar den, kanske inte alla håller med. Men det är nog vissa som blir påverkade och ändrar åsikt om den. Jag kan själv bli påverkad av det jag läser om saker och ting. Som bloggare tror jag man kan styra modet lite grann beroende på vad man tycker.

Varför tror att att så många tjejer har fastnat för just bloggandet?

- För att det är intressant att läsa och se in i andras liv! Vissa bloggar är också lika underhållande som dokusåpor.

Kan bloggar förändra samhället?

- Nej det tror jag inte, att de kan påverka så mycket. Men isåfall kanske om alla bloggar skriver exakt likadant! Men media på tv tex. har nog mer makt på det sättet.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.