Gilla125 

Fyra onanitips som kan få dig att spraka!

Trött på att bara använda fingrarna när du onanerar? Eller har du alltid varit nyfiken på onani men inte fått till det? Behöver du nya impulser och konkreta tips?

Under januari kommer vi att strössla sidan med lustfyllda tips och trix. Först ut: fyra grymma onanitips! Lämna gärna egna tips i kommentarsfältet längst ner.

Kramen

Många tycker att det är skönt att gnida kroppen mot olika saker, när de ligger i sängen.

Ett sätt är att rulla ihop täcket till en lång korv. Krama korven eller lägg dig på mage över den. Rör på höfterna, jucka, gnid, vagga och skaka tills det känns skönt.

Du kan också pröva att rulla ihop tex. en handduk, kudde eller filt och röra dig mot den. Eller kanske bygga en hel hög av kuddar och täcken?

Blir det för mjukt kan du lägga något hårt i högen, till exempel en hårborste, bok, eller varför inte en vibrerande eltandborste? En del funktionsnedsatta tjejer behöver hårdare stimulering för att det ska kännas skönt och då är det här en bra grej. Men självklart är det här något som många kan gilla, oavsett funktion. Testa dig fram!

Genom att göra ”kramen” kan du komma åt både klitoris, brösten och den känsliga huden på nedre delen av magen och insidan av låren. Bingo!

Ryttaren

Vik en kudde på mitten och sätt dig över den med knäna på varsin sida. ”Rid” sedan på kudden genom att röra höfterna upp och ner, fram och tillbaka.

Ryttaren är superbra eftersom den gör att du spänner låren. Och eftersom en massa sköna nervtrådar går ner i just låren kan det bli extra skönt att onanera såhär.

Just ryttaren kan också vara en hit för dig som inte kommer åt klitoris ollon, tex. om du har blivit könsstympad.

Pröva också att rida på andra saker; armstöd, bollar och saccosäckar till exempel.

Tryckaren

En del gillar mjuk och försiktig beröring när de onanerar. Men för många behövs ett ordentligt hårt tryck för att det ska bli skönt.

Tryckaren går ut på att du står upp och trycker fittan mot någonting hårt. Vad som helst som är i rätt höjd funkar, men det är viktigt att det inte finns några vassa kanter som du kan göra dig illa på.

Handfatet är en bra grej att testa tryckaren på. Tryck klitoris mot kanten. Nu är det bara att trycka, massera och gnida tills det känns skönt. Andra bra möbler är byråer och bord. Bordsben kan också vara sköna att gnida sig mot. Eller varför inte skaftet på en sopborste? Kanske tvättmaskinen när den är igång…

Många gillar att köra tryckaren även när de är med en partner. Be din partner att låna ut sitt lår eller knä och tryck dig mot det.

Lårpressaren

Ett bra sätt att komma åt klitoris är att pressa ihop benen. På så sätt kommer du åt både den känsliga delen på insidan av låren och hela klitoris - ända från ollonet längst upp via blygdläpparna till änden av de fantastiska klitorisbenen.

Sätt dig på en stol och lägg benen i kors. Spänn låren mot varandra i en stund och slappna av igen. Pröva att spänna låren snabbare och mer rytmiskt. Variera hastigheten tills det känns skönt.

Genom att gunga med ena foten eller lägga något mellan låren förändrar du känslan och effekten. Det går också att ligga på rygg och lyfta benen över sig medan man gungar fram och tillbaka. Pröva dig fram!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.

Kommentarer

Postat av:

Kommentar

Tack för tipsen

Postat av:

Kommentar

Hej

Postat av:

Kommentar

Jag har lärt mig många tips av er och jag är tacksam för eran onanitips.

Postat av:

Kommentar

Dessa onanitipsen är underbara, jag rekommenderar dom! :D

Postat av:

Kommentar

Vad menar ni med "nedsatta"? Menar ni till exempel tjejer med diabetes???

Postat av:

Kommentar

@Anonym med diabetes Hej! Diabetes är inte en funktionsnedsättning eller en funktionsvariation, det är en sjukdom. Funktionsnedsättning är ett rätt krångligt ord som vi borde förklarat bättre. Om du vill kan du läsa mer om funktionsvariationer och om att funka olika på Umos hemsida: http://www.umo.se/Jag/Funka-olika/ Oavsett om du har en funktionsvariation eller inte känner du själv bäst vad som funkar för dig. Ta hand om dig!

Postat av:

Kommentar

❤️ era inlägg

Postat av:

Kommentar

Hej! Halkade nyss in på den här sidan. Läste stycket om "funktionsnedsatta tjejer" och blev helt paff. Ser att "Anonym med diabetes" också reagerat på ordvalet och då gav ni en länk, jag har dock nu kollat den länken och förstår fortfarande inte varför ordet "funktionsnedsatt" nämns på denna onanisida. Jag betvivlar inte att ni har en orsak till det, men förklara då gärna hur ni menar. Jag har alltid haft svårt att komma utan hård stimulering och hajade verkligen till inför tanken att jag skulle vara "funktionsnedsatt" helt plötsligt, när jag aldrig tänkt i de banorna förut. Hur tänker ni?

Postat av:

Kommentar

@Bell Hej! Vad bra att du skriver! Syftet med den här artikeln är att så många som möjligt ska hitta sätt att onanera på som funkar för dem. Det gäller givetvis också tjejer som blivit könsstympade eller har en funktionsnedsättning som påverkar dem när de ska onanera. Därför ger vi tips särskilt till dem. Att ett tips kan göra det lättare för någon med en funktionsnedsättning att onanera betyder -inte- att alla som gillar det tipset har en funktionsnedsättning. Hoppas det svarade på dina frågor! Det har också förtydligats i texten. Ta hand om dig!

Postat av:

Kommentar

Hello! Tips gör onani allihopa; känn på er själva och på så sätt lär känna er kropp. Det behöver inte ens vara sexuellt! Jag gillar till exempel att vara nyduschad och svepa in mig i fluffiga filtar mellan jag har torkat mig och klätt på mig. Underbaart När det gäller den här spännande saken mellan benen, utforska på! Bai!