Gilla34 

Fyra onanitips som kan få dig att spraka!

Trött på att bara använda fingrarna när du onanerar? Eller har du alltid varit nyfiken på onani men inte fått till det? Behöver du nya impulser och konkreta tips?

Under januari kommer vi att strössla sidan med lustfyllda tips och trix. Först ut: fyra grymma onanitips! Lämna gärna egna tips i kommentarsfältet längst ner.

Kramen

Många tycker att det är skönt att gnida kroppen mot olika saker, när de ligger i sängen.

Ett sätt är att rulla ihop täcket till en lång korv. Krama korven eller lägg dig på mage över den. Rör på höfterna, jucka, gnid, vagga och skaka tills det känns skönt.

Du kan också pröva att rulla ihop tex. en handduk, kudde eller filt och röra dig mot den. Eller kanske bygga en hel hög av kuddar och täcken?

Blir det för mjukt kan du lägga något hårt i högen, till exempel en hårborste, bok, eller varför inte en vibrerande eltandborste? En del funktionsnedsatta tjejer behöver hårdare stimulering för att det ska kännas skönt och då är det här en bra grej.

Genom att göra ”kramen” kan du komma åt både klitoris, brösten och den känsliga huden på nedre delen av magen och insidan av låren. Bingo!

Ryttaren

Vik en kudde på mitten och sätt dig över den med knäna på varsin sida. ”Rid” sedan på kudden genom att röra höfterna upp och ner, fram och tillbaka.

Ryttaren är superbra eftersom den gör att du spänner låren. Och eftersom en massa sköna nervtrådar går ner i just låren kan det bli extra skönt att onanera såhär.

Just ryttaren kan också vara en hit för dig som inte kommer åt klitoris ollon, tex. om du har blivit könsstympad.

Pröva också att rida på andra saker; armstöd, bollar och saccosäckar till exempel.

Tryckaren

En del gillar mjuk och försiktig beröring när de onanerar. Men för många behövs ett ordentligt hårt tryck för att det ska bli skönt.

Tryckaren går ut på att du står upp och trycker fittan mot någonting hårt. Vad som helst som är i rätt höjd funkar, men det är viktigt att det inte finns några vassa kanter som du kan göra dig illa på.

Handfatet är en bra grej att testa tryckaren på. Tryck klitoris mot kanten. Nu är det bara att trycka, massera och gnida tills det känns skönt. Andra bra möbler är byråer och bord. Bordsben kan också vara sköna att gnida sig mot. Eller varför inte skaftet på en sopborste? Kanske tvättmaskinen när den är igång…

Många gillar att köra tryckaren även när de är med en partner. Be din partner att låna ut sitt lår eller knä och tryck dig mot det.

Lårpressaren

Ett bra sätt att komma åt klitoris är att pressa ihop benen. På så sätt kommer du åt både den känsliga delen på insidan av låren och hela klitoris - ända från ollonet längst upp via blygdläpparna till änden av de fantastiska klitorisbenen.

Sätt dig på en stol och lägg benen i kors. Spänn låren mot varandra i en stund och slappna av igen. Pröva att spänna låren snabbare och mer rytmiskt. Variera hastigheten tills det känns skönt.

Genom att gunga med ena foten eller lägga något mellan låren förändrar du känslan och effekten. Det går också att ligga på rygg och lyfta benen över sig medan man gungar fram och tillbaka. Pröva dig fram!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.

Kommentarer

Postat av:

Kommentar

Tack för tipsen

Postat av:

Kommentar

Hej

Postat av:

Kommentar

Jag har lärt mig många tips av er och jag är tacksam för eran onanitips.

Postat av:

Kommentar

Dessa onanitipsen är underbara, jag rekommenderar dom! :D