Sluta gilla1 

Anonym: "Jag hittar styrkan i att se andra få glädje av det jag gör"

Hur vet man att man är stark?

Jag har funderat mycket på just de att vara stark. Att jag egentligen gör för mycket de vet jag även om jag aldrig skulle erkänna de högt.

Jag är engagerad i mycket. Jag har väldigt många bollar i luften samtidigt. Jag går på gymnasiet, Natur. Ni som vet vad de innebär vet att de betyder mycket plugg, skola och hetsande om betygen.

Utöver de är jag engagerad i mycket annat i skolan, elevkårer, klassfrågor, skolfrågor m.m. Jag har en fläckfri närvaro i skolan, inte en missad lektion.

Om man nu kollar på dagarna i veckan och vad jag räknat upp finns de knappt tid kvar.

Mina fritidsaktiviteter tar upp 2 dagar i veckan. Även är jag ledare för två olika grupper varannan vecka. Många helger består av utbildningar och följa med som ledare på olika läger. Om man nu kollar på dagarna i veckan och vad jag räknat upp finns de knappt tid kvar. Ändå har jag många väldigt bra vänner som jag hinner umgås med.

Kolla film med mina vänner är något jag älskar och hinner med. De som blir drabbat är ju min sömn. Även fast jag har lärt mig att klara mig bara på sex-sju timmar sömn om natten.

Jag har insett det senaste året att jag känner någon slags styrka i att inte ha en kväll över då jag sitter och bara tittar. För de skulle innebär att min hjärna skulle få tid att tänka på mig. Hur jag mår? Vad jag mår bra av? Om jag mår bra.

Jag hittar styrkan i att se andra få glädje av de jag gör. Att få något positivt tillbaka av alla som jag gör bra saker för.

Sen att jag har ett så otroligt bra självförtroende kan mycket väl bidra till att jag inte låter mig gå ner i den svarta spiralen neråt som jag var i för ca fyra år sen. Och att de är just därför jag klarar av att ha det tempot i livet som jag har.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.