Två som kysser varandra i en soffa

De på bilden har inte med inlägget att göra

Sluta gilla2 

Anonym: "En dröm gick i uppfyllelse"

Precis som rubriken lyder, en dröm har nyss gått i uppfyllelse för mig. Jag har fått min första riktiga kille.

Han är ett år yngre än mig, men jag bryr mig inte.

Så här var det. Jag och några kompisar, inklusiv han brukade träffas någon gång i bland, gå runt och torget och äta glass på mc donalds, kolla på film eller som sagt helt enkelt bara umgås!

En dag bestämdes det att han killen och en till kompis till mig skulle sova över, som kompisar. Jag tror att dom båda visste att mina känslor för honom var större än vänkänslor. Men dom båda spelade helt enkelt bara med.

När vi kom hem till mig gjorde vi mat och satte oss framför tvn. Vi satte på en skräckfilm på hög ljudnivå. Då jag först ryker till tar han tag i ena av mina händer. Efter en stund tar han även min andra. Vi håller varandras händer i ett kors.

När jag blir räddare igen, mest för att komma han närmare lägger jag mitt huvud på hans axel. Då  han låter det ligga där en stund tills han och mina ögon möts och vi kysser varandra. Sedan flöt allting på, vi hånglade och kysstes hela kvällen.

När jag vaknade nästa morgon, vaknade jag av en puss på pannan, en dröm hade gått i uppfyllelse!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.