Folk på bro
Gilla 

Inka, jourtjej: "Jag är rädd att träffa killarna som våldtog mig"

2002 blev jag våldtagen av tre killar.

Varje gång jag rör mig i stan eller åker tunnelbana är jag rädd för att jag ska träffa nån av dem. Ända sedan 2002 har detta varit min ständiga vardagsrädsla. Även fast jag är stark nu och mår bra så försvinner inte denna rädsla. Kommer jag alltid att känna den?

Jag önskar att om jag såg de skulle jag kunna vara stark och inte bryta ihop, men jag vet inte

Skulle jag ens känna igen dem om jag såg dem? Hur skulle jag reagera om jag såg dem och kände igen dem? Hur skulle de reagera? Skulle de reagera? Om de inte reagerade skulle jag nog bli ganska arg. Jag skulle bli arg för att de inte minns mig men i mitt liv är de ständigt närvarande.

Jag önskar att om jag såg de skulle jag kunna vara stark och inte bryta ihop, men jag vet inte. Kanske skulle jag spotta på dem.

Nu är jag jourtjej på Botkyrka tjejjour och på nystartade Makea jouren.

Att hjälpa andra gör mig starkare.

Inka, jourtjej

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.