Kille och tjej håller hand
Gilla 

Hanna: "Hans händer var överallt"

Det var sommarkväll och luften smakade jordgubbstårta.

Jag ramlade in i någons hus och Belle and Sebastians låt I'm a Cuckoo dunkade i luften och jag dansade in bland människorna.

Jag dansade runt bland människorna och han som jag råkade ha varit sådär himlans kär i, sådär kär som man nästan inte kan bli tog min hand och jag hoppade upp på högtalaren och smakade på hans 17-åriga läppar.

Han smakade sommarhimmel och färgglada godisbitar och min mage fylldes med röda fjärilar.

Sedan sprang vi ut från huset, sprang ända bort till parken och la oss rakt i gräset. Vi hörde musiken från huset vi nyss varit i och nu spelades Håkans låt nu kan du få mig så lätt.

Jag tänkte att det var ju himlans fint att det var just denna låten som spelades just precis nu, för det passade ju så himla bra.

Han småkollade lite på mig där vi låg under stjärnorna och till slut kastade han sig fram och kysste mig långsamt.

Hans händer var överallt och fjärilarna i min mage exploderade tusen gånger om.

Bakom oss på en bänk sov en alkoholist och snarkade lite lätt och framför oss var solen påväg ner. Det var varmt i luften och jag förklarade för honom att jag var kär i honom och har varit det så himlans länge.

Han kollade bara på mig och log, sa ingenting och drog med mig bort till huset igen. Han tog med mig till ett rum och låste dörren försiktigt och sedan la han mig på sängen. Han sa ingenting till mig på hela natten och när jag vaknade på morgonen var han helt borta.

Jag förstod direkt att det nog var det där med att jag var kär i honom som förstört det, och tårarna och skammen tryckte i min kropp.

Efter den natten såg han inte på mig en enda gång när vi gick förbi varandra i skolkorridoren.

Och jag tänkte att det är nog såhär kärleken är. Tårar och skam.

Hanna

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.