Två som håller händer
Gilla 

Emmy: "Jag, ett svart nystan, blir kysst av pojken med de vackraste lockarna"

Första bilden jag såg på honom sitter inklistrad i en dagbok.

Jag var en av mer än 50 tjejer som hade kommenterat bilden på honom. Han svarade mig & vi pratade länge & mycket. Han var det finaste jag sett. Han är det finaste jag sett fortfarande efter 3 år.

Han hade lockigt busigt & tjockt hår ner till axlarna som var brunt med lite ljusare slingor. Han hade de vackraste bruna ögonen & smal kropp med synliga nyckelben. Vi pratade ofta på msn & jag hörde hans röst för första gången när han ringde på nyår 2007-2008.

Vi träffades lite då & då. Och en sommardag i juni, i en park i lund när det ösregnade, kysste han mig. Några dagar senare åkte han uppåt i Sverige. Jag träffade en annan. Vi sågs nästan aldrig förens jag flyttade till en stad nära honom i Skåne.

Nyår 2009-2010 kom han dit & festade med mig & mina vänner. Han kysste min kompis, det gjorde ont.

Efter att jag sett dem sa jag ”du kommer alltid betyda någonting för mig, vi är någonting som är ingenting.”. Vi vandrade hem till mitt egna studentboende & somnade inlindade i varandras armar. Jag i mitt korta svarta hår & han i sina bruna lockar. Vi kysstes & hade sex. Det var första gången vi hade träffats sen september.

I förgår åkte jag till honom på impuls. Vi satt ute i stan & tog en öl, satt vid havet & jag sjöng som vanligt. När vi vandrade hem stannade han mig, kollade på mig & sa ”du är så fin, kommer du någonsin förstå det Emmy?”.

Under hela kvällen hade han rört vid mitt hår som han alltid gör när han är med mig. Han drar fingrarna hårt igenom det & drar lite i det. Mitt korta tjocka omöjliga hår.

Jag sov hos honom & hade inte en enda tanke på att kyssa honom, vi var ju över. Så jag sa god natt & han drog mig tätt intill & kysste mig. Vi spenderade nästa dag i hans säng & kollade på film. Jag frågade ”vad är det med dig & mitt hår?” Han skrattade & han sa ”jag vet inte. Du är bara så fin att jag vill röra dig.”

Jag, ett svart nystan, blir kysst av pojken med de vackraste lockarna.