Tjej sitter i port och smsar
Gilla 

C: "Hon ville inte dansa med mig"

min historia började vintern 2008 på en slags fest, jag sjöng i kören då efter ett långt uppehåll pga sjukdom och kände mig mycket ensam generellt sett.

jag kommer ihåg hur roligt vi hadde och hur hon tittade på mig och pratade med mig. vi sjöng båda i kören och jag fick många tillfällen mer att kära ner mig totalt..

jag är rätt blyg så jag vågade inte göra så mycket på ett tag men kom så småningom på att vi kanske kunde vara vänner på facebook, där jag hade mycket lättare för att försöka närma mig henne..

så det blev vi.. jag skickade henne en fånig liten hälsning på alla hjärtans dag efter mycken vånda över hur hon skulle reagera. några veckor senare var det åttonde-mars-fest och med lite alkohol i kroppen tog jag mod till mig att försöka flirta lite mer öppet och gav henne en kram.. så glad jag var över att jag vågade det ens..

senare på kvällen försökte jag få henne att dansa med mig, vilket hon inte ville utan att förklara varför.. något sur och ledsen över avvisandet gick jag hem. kunde dumt nog inte låta bli att skicka ett par mindre trevliga sms på vägen..

dagen efter skickade hon ett mejl till mig på facebook. där stod det bland annat att hon hade en flickvän.. jag grät den dagen..

jag var ledsen och arg länge efteråt och kunde inte hejda mig från att skicka ett par otrevliga mejl till henne (istället för att ta upp saken mellan fyra ögon..).

veckorna gick, på min födelsedag som var i april fick jag ett mejl från henne om att hon skulle åka upp till flickvännen i norrland några veckor.. jag var rätt ledsen den dagen också kan man säga..

nån vecka senare bestämdes det inom kören att vi skulle ha en slags umgänges-helg i en stuga på landet. när jag väl lyckats ta mig dit började ett par dagar av psykisk terror, då hon underrättat sina vänner i kören om mina mejl på nåt sätt..

jag antar att de tyckte jag var en skitstövel, och eftersom de tyckte det och behandlade mig så så betedde jag mig själv så också..

det jag inte nämnt nu är att jag är drabbad av en psykisk sjukdom, schizofreni, och under denna vår gick jag djupare och djupare ner i en psykos.

en psykos är ett tillstånd där man bland annat hallucinerar, har depression, har underliga tankar och tankesätt etc.

följden blev att jag ur stånd att ta itu med konflikten/-erna försökte ta mitt liv på mitt badrumsgolv nån vecka efter den där kör-träffen..

men en av mina vänner hittade mig halvt avsvimmad i lägenheten och fick mig iväg till akuten där de plåstrade ihop mig så gott det gick och lade in mig på en psykiatrisk avdelning. där fick jag stanna i drygt en och en halv månad..

efter det klippte jag håret kort för första gången på åratal.

C.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.