Sluta gilla2 

Anonym: "Redan i 11-årsåldern tittade jag på porr och onanerade"

Hejsan! Jag är en tjej på 13. Tänker skriva lite om onani.

I min gamla kompiskrets har det alltid varit något smutsigt med porr, onani och sånt för tjejer. Men ja, för killar går det ju an, eftersom dem trots allt är killar!

Det har jag alltid tyckt varit lite konstigt, eftersom jag, redan i 11 års åldern tittade på porr, onanerade osv. Om jag änns skulle nämnt det skulle jag ha blivit ansedd som "äcklig, snuskig och smutsig"

men vaddå, sexuallitet som sexuallitet? ska vi tjejer behöva sitta tysta och kväva vår sexualitet, som vi helt klart har, (inte alla men de flesta) medans killarna kan sitta och gorma om sex, och om den och den porrvideon osv. sex är naturligt för killar, men för tjejer, nej nej då ska vi inte tycka om det om inte killarna vill att vi ska tycka om det!

jag till 100% älskar att ligga och mysa med mig själv. Man lär känna sig själv, och har helt enkelt skönt.

Vad är dåligt med det?

vi lever 2010, snart 2011, inte på 1700 talet.

ONANERA MERA!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.