Sluta gilla1 

Anonym: "Jag vill bara duscha av mig allt... men det går inte."

Jag är en 16 årig tjej från Stockholm.. Och när livet var som bäst, då jag kände mig fräschare än någonsin mitt i sommaren.. Så blev allt helt tvärt om.

Jag är så smutsig!

Vart går gränsen? När räknas det som våldtäkt/övergrepp? Hur vet man om det var det eller inte? Det gnager i mitt bakhuvud.. Varje dag.. Jag känner mig så smutsig! Jag känner så stor skam! Jag blir äcklad när jag tänker tillbaka. Jag vill bara duscha av mig allt.. men det går inte. Det sitter kvar som inristat. Som ett ärr på kroppen.

Det var mitt i sommaren. Jag kommer ihåg det som det var igår. Det var den första Juli och jag skulle vara med en tjejkompis. Men hon fick andra planer. Hon skulle vara med sin bästis. Så jag hittade på annat. Jag bestämde med adam att vi skulle vara. Han var på sitt land och jag skulle dit.

Jag hade bara träffat honom en gång innan. Men hade snackat med honom rätt ofta. Och jag kände inget speciellt för honom. Men i alla fall. Jag kom dit och tyckte det var jätte pinsamt. Jag kände ju inte honom så bra liksom. Så det var såklart det var lite pirrit sådär.

Eftersom vi var på hans land så fanns det inget att göra så vi satt mest och snackade. Sen bara kom det och vi började hångla. Eller det var mest han. Jag visste inte om jag egentligen ville.

Han var ju inte så bra på det heller.

Men så började han ta av mig kläderna. Och jag stretade emot. Men jag har alltid varit dålig att verkligen säga nej. Men jag sa faktiskt nej minst 100 gånger. Men han ville inte lyssna.

Så vi hade sex.

Och det var så vidrigt för jag ville ju inte. Det hade jag sagt till han, att jag inte ville. Men det hände iallafall. Och han sa att han skulle ha kondom. Men den ser jag oöppnad bredvid sängen efteråt. Då blev jag skitsur! Men jag sa inget till han..

Jag är för svag. För svag och undviker helst konflikter Och jag var tvungen att sova där också. För det gick typ en buss om dagen där ifrån.

Jag kom ihåg att jag blödde efter det som jag aldrig annars gör. Det gjorde så ont. Det var inte ens skönt men jag kunde inte säga nej. Jag hade ju ingenstans att ta vägen i alla fall. Jag kunde ju inte sova ute mitt i ingenstans och låta myggen äta upp mig.

Jag hade ont ganska länge efter. Och ont i själen också. För jag visste ju att det var fel. Jag var helt totalförstörd och grät i timmar efteråt.

Efter några dagar kom jag på att jag skulle haft min mens då vi hade haft sex. Och det var så jag blev gravid.. Gravid med ett oönskat barn. Jag berättade så fort jag kunde för min kompis. Men inte för någon annan. Jag fick åka till UM och ta abortpiller. Jag valde att inte berätta något för Adam. Och har fortfarande inte berättat. Jag vågar inte. Jag är för svag..

Adam heter egentligen något annat

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.