Ett öga håller ögonkontakt
Gilla 

Anonym: "Jag vågar inte berätta för mina kompisar om mina farliga maktkänslor"

Flyttar man efter ett helt liv av skolans mobboffer Nr. 1 så blir man glad.

Det var jag. Vi kom från ett annat land och flyttade till sverige. Det blev det bästa jag gjort hittills. Jag fick 4 kanonkompisar. Som jag har nu i 2 år.

Fast dagen innan skolavslutningen gick det fel. Det var då det började. Utan någon som helst anledning var jag otrevlig, riktig elak mot alla utan någon anledning.

Först trodde jag att hela jag hade förändrats bara från ena sekunden till den andra. Jag hade fel. Jag fick en hel ny del. Som en personlighetsklyvning är det.

Det finns inget fel med personlighetsklyvningar. Förutom när den starkaste halvan gillar att mörda fågelungar. Några fåglar, fjärilar, myrstackar, fiskar mm har redan dött under min andra halvans hand.

När jag gör det är det riktig kul. Man känner sig mäktig och det är en skön känsla att kunna bestämma över liv och död utan dålig samvete. Men när min halva som jag kallar jag är framme då blir jag rädd att mörda våra husdjur.

Jag vågar inte berätta för mina kompisar om det. Man kan ju förstå varför.

Anonym

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.