Sluta gilla4 

Anonym: "Jag skulle sälja mina kurvor på Ebay om det gick"

Kurvorna, brösten, magen, armarna, låren, ja listan kan göras lång!

Kanske oändlig?

En lång lista på vad man är missnöjd över. Jag har också de dagarna, de dagar då jag känner mig fulast i världen och undrar varför jag finns. Då jag undrar varför jag har så gula tänder, varför mina bröst är olika stora, varför mina lår och vader är gigantiska och varför mina armar är så enorma.

Jag tittar på de smala tjejerna och tycker att de har det så otroligt bra för att de ser så perfekta ut, som om någon har dragit ur dem direkt från en tidning.

Jag tror alla har känt denna känsla någon gång, jag är övertygad om att jag inte är den enda i hela världen som känner så ibland. Att man tror att någon har det så mycket bättre för att hon/han är sådär och sådär och har det såhär. Men den man tänker så om känner säkert likadant för någon annan.

De vi människor inte alltid är medvetna om är att i stort sätt alla bilder som syns i media är retuscherade. Okej nu uttryckte jag mig fel, såklart att alla vet att de är retuscherade, det jag menar är att vi bara inte är tillräckligt kritiska mot det. Det sjuka ideal som dagens media har skapat, det är ingen som ser ut så, ingen som någonsin kommer att se ut så.

Varför kan vi tjejer inte bli mer optimistiska, vara glada över det vi har?

Jag tycker till exempel inte om mina kurvor och skulle gärna sälja dem på Ebay om det gick, men det finns säkert tjejer där ute som inte har lika mycket figur som säkert skulle kunna dööö för dem!

Man vill alltid ha det man inte har!

Så jag tycker verkligen inte man ska gå runt och känna sig otillräcklig bara för att man inte är den där jättesöta tjejen (den tjejen är säkert också missnöjd med någonting) som alla killar vill ha! Alla är vackra, inget klyschigt jag bara säger.

Min poäng är bara att det finns alltid någon som är avundsjuk på dig och tänker ”shit om jag hade hennes hår” eller ”om jag hade hennes ögon” etc.

 Så upp med huvudet alla tjejer och sträck på er, visa upp det ni har och sträva inte mot någonting ni inte har.

Säg efter mig

”jag är perfekt precis som jag är”.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.